Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Πεν Μπάντζλι: Ο … ψυχάκιας του «You» (Netflix) είδωλο του οίκου Valentino

Πεν Μπάντζλι: Ο … ψυχάκιας του «You» (Ne...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια πρόταση εαρινής ένδυσης για τους κυρίους με αναφορές… τηλεοπτικού εγκλεισμού

O 36χρονος Πεν Μπάντζλι από τη Βαλτιμόρη, που υπήρξε σύντροφος και συμπρωταγωνιστής της Μπλέικ Λάβλι στο πολύκροτο σήριαλ «Gossip Girl» και μετά ερωτεύτηκε τη Ζόε Κράβιτζ, επιλέχθηκε να διαφημίσει την ανδρική essential γραμμή του οίκου Valentino και καταλαβαίνουμε γιατί.

Αν και δεν θυμίζει σωματώδες μοντέλο ώστε να εντυπωσιάζει με την πρώτη ματιά, έχει αυτό το «κάτι», που σε κατακτάει λίγο μετά.

Μπαμπάς δυο παιδιών πλέον και σύζυγος γνωστής μουσικού, διαθέτει έμφυτο προσωπικό στυλ ενώ ο σκοτεινός ρόλος του στη σειρά «You» του Netflix τον έκανε super star. Υποδύεται έναν ψυχωτικό εραστή με αδυναμία στα σπάνια βιβλία, ο οποίος ενώ πασχίζει να αγαπηθεί, τελικά καταλήγει να κάνει τον ένα φόνο μετά τον άλλο και συχνά φυλακίζει τα θύματά του. Στον τελευταίο κύκλο, που μας φαίνεται ο καλύτερος, συναναστρέφεται με κακομαθημένα πλουσιόπαιδα του Λονδίνου σε clubs, πύργους, γκαλερί κι εκπληκτικά σπίτια. Η αρρωστημένη του ψυχοσύνθεση «μεγαλουργεί» ξανά. Με αναφορές σε στιγμές θρίλερ  του «You» είναι και η καμπάνια, καθώς ο γοητευτικός ηθοποιός παρουσιάζεται μέσα σε ένα κουτί πλασματικής εξοχής. Ντύνεται με κοστούμι, ολόσωμη φόρμα κάπα και logo σύνολα της διάσημης εταιρείας, ποζάροντας και κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View