Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Bridgerton: Ξανάρχεται με τις νεανικές ιστορίες των βασίλισσας Σαρλότ και λαίδης Ντάνμπερι

Bridgerton: Ξανάρχεται με τις νεανικές ι...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με το που μπήκε το 2023, το Netflix κυκλοφόρησε στα social media την πρώτη φωτογραφία του τρίτου κύκλου- πρίκουελ

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας του τρίτου κύκλου της σειράς εποχής Bridgerton, αλλά οι ενθουσιώδεις οπαδοί ανυπομονούν εδώ και καιρό. Αλλωστε, το Netflix υποδέχθηκε τη νέα χρονιά στο διαδίκτυο με την πρώτη σχετική φωτογραφία ξεσηκώνοντας το ενδιαφέρον. Όχι, δεν θα ξαναδούμε να πρωταγωνιστούν τα φλογερά και super sexy ζευγάρια Σάιμον- Δάφνη και Αντονι- Κέιτ. Η σειρά θα επικεντρωθεί σε προηγούμενους χρονικά έρωτες, δηλαδή θα δούμε τις δυναμικές Βασίλισσα Σάρλοτ και Λαίδη Ντάνμπερι στα νιάτα τους, να διεκδικούν κι εκείνες το πάθος και την ευτυχία.

Τα ζευγάρια των πρώτων κύκλων

Τα ζευγάρια των πρώτων κύκλων

Βασίλισσα Σάρλοτ

Βασίλισσα Σάρλοτ

Η νεαρή Αγκαθα που έγινε λαίδη Ντάνμπερι

Η νεαρή Αγκαθα που έγινε λαίδη Ντάνμπερι

Η Ντάνμπερι όπως ήταν στα προηγούμενα επεισόδια

Η Ντάνμπερι όπως ήταν στα προηγούμενα επεισόδια

Συγκεκριμένα ο γενικός τίτλος των επόμενων επεισοδίων είναι «Queen Charlotte: A Bridgerton Story» και αφηγείται πώς έγινε ο γάμος της νεαρής Καρλότα -την οποία υποδύεται σε νεότερη ηλικία η 21χρονη ηθοποιός Ίντια Αμαρτίφιου και σε μεγαλύτερη η Γκόλντα Ρόσεβελ, - με τον βασιλιά Γεώργιο Γ’. Χάρη σε αυτή την ένωση σηματοδοτήθηκε μια μεγάλη κοινωνική αλλαγή και δημιούργησε το σύμπαν των χαρακτήρων που γνωρίσαμε στο Bridgerton.  H νεαρή Καρλότα, που καταφτάνει στο Λονδίνο, είναι ήδη αρραβωνιασμένη με τον βασιλιά της Αγγλίας παρά τη θέληση της και συνειδητοποιεί ότι η βασιλική οικογένεια δεν είναι αυτό που περίμενε. Ταυτόχρονα διαδραματίζεται και  η ιστορία  της μικρής  Άγκαθα, η οποία, ούσα υπό τον έλεγχο του πολύ μεγαλύτερου συζύγου της, εκμεταλλεύεται την άφιξη της Καρλότα για να βρει τον δικό της δρόμο και να εξελιχθεί στη δεσποτική Λαίδη Ντάνμπερι.

Ο γάμος της γερμανίδας Καρλότα (Σαρλότ) με τον Γεώργιο που έγινε το 1761, διήρκησε 57 χρόνια και το ζευγάρι απέκτησε 15 παιδιά.  Εκείνος στα τελευταία χρόνια της ζωής του ήταν καταβεβλημένος από ψυχική ασθένεια. Η σειρά έχει και πάλι την υπογραφή της  ονομαστής Σόντα Ράιμς. Το Γεώργιο υποδύεται ο ηθοποιός Κόρει Μιλχριστ που είδαμε στην παραγωγή φαντασίας The Sandman, ως «Αδωνη».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View