Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Rene Jean Page: «Χρίσμα» του Armani στο Μιλάνο και πιθανή επιστροφή στο Bridgerton

Rene Jean Page: «Χρίσμα» του Armani στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο κούκλος βρετανός ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην καμπάνια του νέου αρώματος Armani Code

Ο 34χρονος βρετανός ηθοποιός Rene Jean Page με την εξωτική ομορφιά και το απίστευτο κορμί, που εξελίχθηκε σε sex symbol μέσα από τον πρώτο κύκλο της δημοφιλέστατης σειράς εποχής Bridgerton του Netflix, προσέλκυσε την προσοχή και του βασιλιά του Italian style Giorgio Armani. Εθεάθη μόλις στη μιλανέζικη εβδομάδα ανδρικής μόδας και ανακοινώθηκε πως στέφεται ambassador της νέας αρωματικής καμπάνιας του οίκου. Ρόλο που έχουν αναλάβει στο παρελθόν η Κέιτ Μπλάνσετ, η Τέσα Τόμσον, ο Νίκολας Χουλτ κ.α. Ως πρόσωπο των προιόντων Armani Beauty θα ενσαρκώσει την πεμπτουσία της μοντέρνας αρρενωπότητας, προβάλλοντας το νέο, πρωτοποριακό Arnani Code.

Mε στρογγυλεμένο το τετράγωνο σχήμα του, το νέο μπουκάλι του αρώματος ξαναγεμίζει, δείχνοντας τη δέσμευση της μάρκας για  βιωσιμότητα. Ο master αρωματοποιός Antoine Maisondieu (Givaudan) αναθεωρεί την οσφρητική υπογραφή του αρχικού Armani Code  διατηρώντας  την ξυλώδη και αισθησιακή ταυτότητα. Ο Regé-Jean Page πρωταγωνιστεί στην καμπάνια η οποία γυρίστηκε από τον Γάλλο σκηνοθέτη Manu Cossu και τον Βρετανό φωτογράφο Damon Baker, και θα παρουσιαστεί τον Σεπτέμβριο. «Ο ρόλος μου στο Armani Code αποτελεί ένα εξαιρετικό  προνόμιο. Μου δίνει τη δυνατότητα να ενσαρκώσω το αβίαστο στυλ μιας μάρκας που έχει  ορίσει το αποκορύφωμα του εμβληματικού κινηματογραφικού στυλ και εξακολουθεί να εμπνέει  μια προοδευτική οπτική του τρόπου με τον οποίο διαμορφώνουμε όλοι το μέλλον μας», δήλωσε ο ηθοποιός. 

«Ο Regé-Jean Page ενσαρκώνει και εξερευνά τις πτυχές μιας ευγενικής, βαθιάς αρρενωπότητας που δεν είναι επιδεικτική. Αποτυπώνει με αυθεντικό και αυθόρμητο τρόπο τον πολιτισμικό πλούτο και την ενέργεια της εποχής μας», δηλώνει ο Giorgio Armani. 

Tαυτόχρονα πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν το Ρενέ να επιστρέφει στον τρίτο κύκλο του Bridgerton ως «καυτός» Δούκας του Χέιστινγκς. Ουδείς από τους λάτρεις της σειράς ξεχνά τις αισθησιακές του σκηνές με την αριστοκράτισσα ντεμπιτάντ Δάφνη που τελικά έγινε γυναίκα του. Οι παραγωγοί σεβάστηκαν την επιθυμία του κόσμου να τον ξαναδούν καθώς ήταν μεγάλη η απογοήτευση της απουσίας του στη δεεύτερη ενότητα επεισοδίων.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View