Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Alexander Mc Queen: Τέλος εποχής, με αντίο της Σάρα Μπάρτον παρουσία της Κέιτ Μπλάνσετ

Alexander Mc Queen: Τέλος εποχής, με αντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ένα ακόμα show που ξεχώρισε στην Paris Fashion Week με τη μοναδικότητα της αισθητικής του

Ως τέλος εποχής χαρακτηρίστηκε από τα media η τελευταία collection της Sarah Burton για τον οίκο Alexander McQueen στην Paris Fashion Week.

Και αυτό γιατί έμεινε απόλυτα πιστή στο όραμα του μέντορα, στενού της φίλου και αυτόχειρα.  Η θεατρικότητα η μοναδική φαντασία και οι iconic σιλουέτες του αγαπημένου Lee ήταν πάντα στο προσκήνιο του label που ίδρυσε. Με τη Sarah Burton, ήταν μαζί από την αποφοίτηση στο Central Saint Martins το1997. Κράτησε τα ηνία μετά το θάνατό του το 2010 έως και σήμερα.

Η συλλογή για την επόμενη άνοιξη ήταν αφιερωμένη στην ελισαβετιανή εποχή, στο κόκκινο του αίματος, στην καλλιτέχνιδα Magdalena Abakanowicz αλλά κυρίως στη μεγαλοφυία του Alexander McQueen. Παρέλασαν η εμφανώς συγκινημένη Ναόμι Κάμπελ, οι Κάια Τζένερ, Βιτόρια Τσερέτι, Μαρία Κάρλα Μπόσκονο, ενώ front row ξεχώρισε η βραβευμένη με Οσκαρ super star Κέιτ Μπλάνσετ που έχει αναδείξει τις δημιουργίες του οίκου στο κόκκινο χαλί. Φορούσε ένα από τα αντιπροσωπευτικά κοστούμια εκπληκτικής ραφής με κομμάτι τριανταφυλλένιου μοτίβου. Eκεί επίσης Εύα Γκριν, Ελ Φάνινγκ, Αννα Γουίντουρ κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View