Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Πλάι σε Ελεν Μίρεν, Κένταλ Τζένερ, Ελ Φάνινγκ: Eλαμψε η Δούκισσα Νομικού στο Παρίσι

Πλάι σε Ελεν Μίρεν, Κένταλ Τζένερ, Ελ Φά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ελληνίδα καλλονή έκανε την τρίτη της εμφάνιση στο καθιερωμένο catwalk της L'Oreal

Ανάμεσα σε παγκοσμίου φήμης ambassadors του κολοσσού ομορφιάς L'Oreal Paris περπάτησε μπροστά στον πύργο του Αιφελ η πανέμορφη Δούκισσα Νομικού.

Η πρώην σταρ Ελλάς, μοντέλο, παρουσιάστρια και influencer συμμετείχε στο καθιερωμένο, θεαματικό show στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού. Το σύνθημα ήταν «Le Defile Walk Your Worth» που διαμήνυσε ξανά τη σημασία της  γυναικείας ενδυνάμωσης.

Στο επίκεντρο των διεθνών δημοσιευμάτων βέβαια ήταν οι βραβευμένες ηθοποιοί και πρέσβειρες του πασίγνωστου beauty label Ελεν Μίρεν (στα 78 της με disco μαλλιά αφάνα), Βαιόλα Ντέιβις, Αντι Μακ Ντάουελ, Εύα Λονγκόρια και βέβαια το super model Κένταλ Τζένερ (μαγευτική με ασημένια, στενή τουαλέτα και τη μαμά της να την χειροκροτεί).

Η Δούκισσα έκανε σχετική ανάρτηση στο Instagram αναφερόμενη στη μεγάλη τιμή της συμμετοχής της στο event. Hταν ντυμένη με ολοκέντητη τουαλέτα με σκίσιμο, cut off άνοιγμα και ενσωματωμένη εσάρπα. Τα μαλλιά της ήταν κυματιστά και στο μακιγιάζ της πρωταγωνιστούσε το κλασικό, κόκκινο κραγιόν. Συμμετείχαν ακόμα η λατίνα performer Καμίλα Καμπέγιο, η ηθοποιός Ελ Φάνινγκ, ο Γάλλος τραγουδιστής και μοντέλο Μπαπτίστ Τζαμπικόνι, το μοντέλο Σίντι Μπρούνα,  η Ινδή star Aishwarya κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View