Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Τζένιφερ Ανιστον: Fitness icon στη νέα της φωτογράφιση, παραμένει size 2 στα 54!

Τζένιφερ Ανιστον: Fitness icon στη νέα τ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Mεγάλος ντόρος από τις πόζες της για το CR Fashion Book, δίνει συμβουλές νεανικότητας

Οι super stylish αλλά και αποκαλυπτικές εικόνες της 54χρονης Τζένιφερ Ανιστον για το CR Fashion Book της guru της μόδας και editor in chief Carine Roitfeld, έχουν κάνει αίσθηση.

Το περιοδικό «βγαίνει» στις 3 Οκτωβρίου αλλά το Instagram τις «πρόδωσε» προκαταβολικά… Αν και αναμενόταν να πρωταγωνιστήσει σε εντυπώσεις η Κιμ Καρντάσιαν που πόζαρε για το ίδιο τεύχος με κοντά μαλλιά και γυαλιά, η «Jen» κυριαρχεί σε απήχηση. Αλλωστε, το κοινό διψάει να μάθει το πώς δείχνει τόσο νεότερη από την ηλικία της με τέτοιο υποδειγματικό κορμί. Φοράει ακόμα το αμερικάνικο size 2!  Και δεν διστάζει να δώσει στη συνέντευξή της συμβουλές νεανικότητας, ομορφιάς, άσκησης και ενέργειας. Το icon των nineties χάρη στο σήριαλ «Φιλαράκια» αλλά και η απατημένη πρώην σύζυγος του Μπραντ Πιτ, παραμένει στις καρδιές του κόσμου της Αμερικής. Το περιοδικό εκθειάζει μάλιστα τον προσγειωμένο και φιλικό χαρακτήρα της καθώς και την επιχειρηματική της οξυδέρκεια αποκαλώντας την «ένα καλό πρότυπο για γενιές».

Να πούμε ότι η Ανιστον έκανε τη φωτογράφιση στο πλαίσιο της προώθησης της τρίτης τηλεοπτικής σαιζόν του «The Morning Show» με συμπρωταγωνιστές τους Ρις Γουίδερσπουν και Τζον Χαμ.

Όλα τα looks ήταν ανδρόγυνα σε άσπρο- μαύρο.  Οversized σακάκι, cropped πουκάμισo, χαμηλόμεσο παντελόνι, μαύρα εσώρουχα, γραβάτα, δερμάτινο μπούστο-σουτιέν, κάπα, μυτερές γόβες κ.α. ανέδειξαν την άψογη σιλουέτα της και τις trendy προσταγές των οίκων Saint Laurent, Valentino, Bottega Veneta, Alaia, Rick Owens. Tα μαλλιά της προτιμήθηκαν σπαστά και στο μακιγιάζ επιλέχθηκαν έντονες βλεφαρίδες και διακριτικό smokey στα μάτια. Το styling στις λήψεις είχε αναλάβει η ίδια η Carine Roitfeld. Οι θαυμαστές επικρότησαν όλο το project στο διαδίκτυο. Μάλιστα, η Τζουλιάν Μουρ σχολίασε «gorgeous» και η Μισέλ Πφάιφερ «Breathtaking».

Τι τρώει, πως γυμνάζεται και η μεγάλή αδυναμία της

 «Πίνω πολύ νερό, αθλούμαι και κινούμαι καθημερινά, προσπαθώ να τρώω μόνο φρέσκες τροφές και να κοιμάμαι όσο περισσότερο μπορώ. Και το πιο σημαντικό, προσπαθώ πολύ να σκέφτομαι τι θέλω να βάζω στο μυαλό μου, ο κόσμος μας δοκιμάζεται και ξέρω πως όλοι νοιαζόμαστε αλλά είναι εξίσου δύσκολο το να κρατάμε έξω από τη φασαρία» ανέφερε.  

 Η άσκηση που προτιμάει, είναι ένα καινούριο σύστημα, το «Pvolve» που καθιέρωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προβάλλοντας τον τρόπο προπόνησής της. «Το αγαπώ τόσο πολύ! Το Polve είναι μια μοναδική προσέγγιση στο fitness και με ενθουσιάζει να την μοιράζομαι με άλλους. Φεύγω από κάθε προπόνηση και νιώθω γεμάτη ενέργεια, δυνατή, αλλά όχι σαραβαλιασμένη… Ενθαρρύνω τους ανθρώπους να το δοκιμάσουν και να δουν μόνοι τους τα αποτελέσματα. Όποιο κι αν είναι το επίπεδο του fitness που βρίσκεται κανείς, είναι μια άσκηση που μπορείς ειλικρινά να αρχίσεις από κει που βρίσκεσαι» εξήγησε.

Για εκείνη τα βράδια Σαββάτου και Κυριακής  είναι αφιερωμένα στους καλούς της φίλους και το Polve. Αυτό την έκανε να γυμναστεί όπως ποτέ πριν στο παρελθόν και δεν κάνει την ίδια προπόνηση δύο φορές.

 

Μεγάλη αδυναμία της παραμένουν τα μαλλιά της. «Απλά αγαπώ τα όμορφα μαλλιά και τα δικά μου δεν δείχνουν πάντα ωραία. Επιπλέον έχω μετανιώσει για κουρέματα στο παρελθόν όπως όλοι» είπε στη συνέντευξή της, με τον διάσημο κομμωτή της Chris McMillan να επιμελείται το χτένισμά της. «Όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιώ τώρα στο σπίτι ή στη δουλειά, είναι όλα κομμάτι της δημιουργίας του Lola Vie», τόνισε για την εταιρεία hair styling ειδών που δημιούργησε.

«Από το ξεκίνημα είπα στην ομάδα μου πως η δέσμευσή μου είναι να έχω μια σειρά προϊόντων για τα μαλλιά που θα λειτουργούν, τα συστατικά θα είναι σωστά. Συνεχίζουμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας μέχρι το αποτέλεσμα να μας ικανοποιεί, δεν τρώμε αν δεν το πετύχουμε», ομολόγησε.

 Ειδήσεις Τώρα

Πάτρα: Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για πειρατεία συνδρομητικών καναλιών - Βρέθηκαν κρυμμένα 100 χιλιάδες ευρώ!

Παρίσι: Ο πιο εκθαμβωτικός και άνθινος Balmain ever με τη Cher ξανά in love…

Kέιτ Μίντλετον: Φόρεσε κι αυτή ballet flats, τα συνδύασε με τουίντ σακάκι Zara

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View