Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kέιτ Μίντλετον: Φόρεσε κι αυτή ballet flats, τα συνδύασε με τουίντ σακάκι Zara

Kέιτ Μίντλετον: Φόρεσε κι αυτή ballet fl...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ακόμα και η πρίγκιπισσα υπέκυψε στις «μπαλαρίνες», υπέδειξε μάλιστα ένα εύκολο ντύσιμο φθινοπωρινής καθημερινότητας

Ακόμα και η μοναδικά επιδραστική Κέιτ Μίντλετον, μέλλουσα βασίλισσα της Βρετανίας, ακολούθησε τη μεγάλη τάση με τις «μπαλαρίνες». Αφησε στην άκρη ψηλές γόβες, μπότες και sneakers και στην τελευταία της δημόσια, πρωινή εμφάνιση στην περιοχή του Κεντ επέλεξε αναπαυτικά, ballet flats.

Eχουμε γράψει και ξαναγράψει πως τα συγκεκριμένα παπούτσια κάνουν δυναμικά, μαζική επιστροφή στη μόδα. Φέτος θα τα βρείτε σε πάρα πολλές εκδοχές στην αγορά. Με στρογγυλή, τετράγωνη ή μυτερή μύτη. Χωρίς καθόλου διάκοσμο. Με τα κλασικά φιογκάκια, τις μπαρέτες Mary Jane, στολισμένες αγκράφες και λαμπερά φινιρίσματα.

Η 41χρονη Κέιτ, πριγκίπισσα της Ουαλίας πλέον, εμφανίστηκε πάντως με «μπαλαρινάκια» του οικονομικού βρετανικού label Boden, το οποίο έγινε είδηση ταχύτατα διεθνώς. Ηταν μαύρα με διακριτική, τετράγωνη αγκράφα και μακρουλή φόρμα. Επιμένοντας στην λογική της προσιτής μόδας, πρότεινε ταυτόχρονα και ένα ολοκληρωμένο outfit που μπορούμε πανεύκολα να υιοθετήσουμε όλες μας αυτές τις μέρες, μέσα στη ρουτίνα των υποχρεώσεων στην πόλη. Αντί για ζακέτα, πουκάμισο ή δερμάτινο που συνηθίζονται το φθινόπωρο, προτίμησε ένα τουίντ σακάκι Zara (που έχει ξαναβάλει άλλες τρεις φορές) στο πολύ trendy κόκκινο χρώμα και απλό, κομψό μαύρο παντελόνι. Τα μαλλιά της ήταν σε ανάλαφρο κότσο με από κοσμήματα διάλεξε μικρά κρικάκια του ουαλέζικου brand Spells of Love.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View