Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Η «Quite luxury» της Ρόζι Χάντιγκτον: Αψογη ακόμα και με λευκό μπλουζάκι- μαύρο παντελόνι

 Η «Quite luxury» της Ρόζι Χάντιγκτον: Α...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Aνεβαίνει» η βρετανίδα style icon, καθώς ξέρει από λιτό tailoring συν ότι χρίστηκε Tiffany ambassador

Την κοιτάς και δεν το πιστεύεις.

Πώς δείχνει η Ρόζι Χάντιγκτον τόσο καλοντυμένη και κομψή, φορώντας απλά ένα λευκό τισερτ και ένα μαύρο χαλαρό παντελόνι; Μα αυτό ακριβώς ζητάει ο κόσμος της μόδας αυτή τη στιγμή παγκοσμίως! Το πολυσυζητημένο κίνημα της «ήσυχης πολυτέλειας- quite luxury» έχει εξελιχθεί στο απόλυτο ζητούμενο της all day ένδυσης. Ειδικά τώρα που το φαντεζί και ταξιδιάρικο βεστιάριο του θέρους υποχωρεί, αποτελεί και το τέλειο μεταβατικό ντύσιμο για το φθινόπωρο.

Internet star, influencer, businesswoman η 36χρονη Βρετανίδα που ζει στην Αμερική, έγινε αρχικά διάσημη ως μοντέλο, μούσα σε Burberry και Marks &Spencer αλλά και «αγγελάκι» της Victoria’s Secret. Μητέρα 2 παιδιών πλέον και μνηστή του ηθοποιού Τζέισον Στέιθαμ ξεσηκώνει το διαδίκτυο με κάθε εμφάνισή της.

Πως τα καταφέρνει; Ακολουθεί τις αρχές της quite luxury. Επιλέγει ρούχα απλά και αφαιρετικά που φαντάζουν αυτόματα εκλεπτυσμένα. Χάρη στα εκλεκτά υφάσματα υψηλής ποιότητας και υφής, την προσεγμένη ραφή με το εξαιρετικό φινίρισμα και τις ενδιαφέρουσες «γραμμές» παρατηρούμε basics, δηλαδή διαχρονικά κομμάτια να μαγνητίζουν το βλέμμα. Αυτή η τάση εκπροσωπήθηκε με συνέπεια από συγκεκριμένα brands τα τελευταία χρόνια.  The Row, Totême, Bottega Veneta, Μax Mara, Loro Piana είναι κάποια από αυτά, ενώ ακόμα και η πιο προσιτή «αλυσίδα» Massimo Dutti ακολούθησε αυτή τη φιλοσοφία.  Mε τη νέα σαιζόν, Prada και Ferragamo κινούνται σε αυτή τη λογική, ενώ ακόμα και στα αξεσουάρ μια κλασική τσάντα της Tods είναι πιο επίκαιρη από άλλες με έντονο logo ή prints. Oι μεγαλύτερες θα θυμάστε τις παλιότερες εποχές σε Calvin Klein, Chloe, Celine και γενικότερα το μινιμαλισμό των nineties. Κάτι τέτοιο, ανανεωμένο είναι η σημερινή quite luxury.

H Ρόζι μέσα στον Αύγουστο της Καλιφόρνια, ξεσήκωσε τα φλας με συνηθισμένο φανελάκι και φαρδύ τζιν, ή με ποδηλατικό σορτσάκι και γκρι φούτερ. Τα δυο looks της που έγιναν είδηση ήταν ένα σε λευκό- μαύρο που θα δεσπόζει το χειμώνα. Τα ρούχα ήταν όλα The Row, μαζί με την τσάντα και τις αστικές σαγιονάρες. To λευκό μπλουζάκι με το φαρδύ παντελόνι συνδυάστηκε με μαύρα γυαλιά Saint Laurent και Τhe Attico platform sandals ενώ το λευκό outfit ήταν ολοκληρωτικά The Row.

Xάρη στην ακτινοβολία του λιτού αλλά ραφινάτου style της, η Ρόζι στέφθηκε αυτό το καλοκαίρι και πρέσβειρα του κολοσσού κοσμημάτων Tiffany & Co. Τόσο ελιτίστικα απλή, μπορεί να αναδείξει άλλωστε τα πιο περίτεχνα και θεαματικά περιδέραια, σκουλαρίκια και βραχιόλια. Με την υπογραφή του Γάλλου jewellery designer Jean Schlumberger, η Blue collection έχει θέμα τη θάλασσα. Η Ρόζι δήλωσε πως αισθάνθηκε μεγάλη τιμή ως κομμάτι ενός θρύλου με πλούσια ιστορία. Παρακολουθήστε την στο Instagram. Χάζεψτε και τις @ellymcgaw και @coletteandlili, αν θέλετε να μελετήσετε την ήσυχη πολυτέλεια που «μένει» στην ντουλάπα πέρα από περιστασιακές εμμονές.

 

Ειδήσεις Τώρα

Φωτιές: Πέπλο καπνού καλύπτει 110.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα

Art de la table: Η Κλόντια Σίφερ στρώνει τραπέζι με μαγευτικές πεταλουδίτσες

Η «Πηγή» πήγε Ιθάκη, φλας στο super χρωματιστό κατάστημα της Μαρίας Λαμπροπούλου στο Βαθύ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View