Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ρόζι Χάντιγκτον και Τζένιφερ Λόπεζ προσέγγισαν διαφορετικά το δημοφιλέστατο slip dress των nineties

Ρόζι Χάντιγκτον και Τζένιφερ Λόπεζ προσέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To lingerie style επιμένει, αλλά πρέπει να μάθουμε να το συνδυάζουμε σωστά…

Λόγω  της μεγάλης στροφής της μόδας στην γκαρνταρόμπα των nineties, το λεγόμενο «slip dress» είναι πολύ «στα πάνω του». Μιλάμε για το σατινέ φόρεμα με τα τιραντάκια που θυμίζει νυχτικό ή εσώρουχο. Εκπροσωπεί το lingerie style και αγκαλιάζει με απαλή ρευστότητα το σώμα. Στα πολυκαταστήματα και όχι μόνο, έχουμε δει πολλές εκδοχές του, με λίγα λόγια έχει «γεμίσει» η αγορά. Σε μαύρο, κρεμ, nude, μπεζ, μπρονζέ, καφέ αλλά και σε μπλε, μπορντό ή πράσινο.

 Ακόμα και δυο πολύ επιδραστικά fashion icons υπέκυψαν τελευταία στη σαγήνη του: Η πολύ chic βρετανίδα Ρόζι Χάντιγκτον πόσταρε στο Instagram μια lounge πόζα της με λευκό μεταξωτό slip dress και γρκρι πλεκτό κασμιρένιο πουλόβερ Bazilika συνδυασμένα με τσάντα Bottega Veneta και μπότες Gia/Rhw Rosie 8.

Η λατίνα ντίβα Τζένιφερ Λόπεζ το φόρεσε σε στρατιωτικό πράσινο. Διάλεξε ένα outfit κατευθείαν από την πασαρέλα του ιταλικού οίκου Sportmax όπου το slip dress φοριέται με μακρύ πουκάμισο στον ίδιο τόνο. Γυαλιά Tom Ford και Hermes Bag μαζί με μποτίνια δικής της υπογραφής ολοκλήρωσαν το look.

Εσείς μπορείτε να φορέσετε αυτό το είδος φορέματος με ανδρόγυνα σακάκια και μάλλινες ζακέτες που έχουν την τιμητική τους αυτή τη σαιζόν, ή χωρίς τίποτα, δηλαδή κάτω από το παλτό σας αν έχετε νυχτερινή έξοδο και λατρεύετε τα parties.

Stradivarius

Stradivarius

Zara

Zara

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View