Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κάρλα Μπρούνι: Με Valentino, Saint Laurent, Chopard και κορμί «λαμπάδα» στη Μόστρα

Κάρλα Μπρούνι: Με Valentino, Saint Laure...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 55χρονη τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια είναι πρώην super model και τέως πρώτη κυρία της Γαλλίας

 Οπου κι αν εμφανιστεί κάνει τα φλας να αστράψουν η ιταλογαλλίδα Κάρλα Μπρούνι.

Στα 55 της χρόνια διαθέτει μια άψογη σιλουέτα που δικαιολογεί τη θητεία της στις πασαρέλες και έχει αδυναμία να την υπογραμμίζει με ρούχα bodycon, δηλαδή «πάνω» στο σώμα.

Τραγουδίστρια που γράφει τα δικά της κομμάτια, έφθασε στο Lido της Βενετίας για το κινηματογραφικό φεστιβάλ συνοδευμένη από το Νικολά Σαρκοζί, πρώην πρόεδρο της Γαλλίας. Καλεσμένη του ιστορικού, κινηματογραφικού φεστιβάλ, δεν δίστασε να αγκαλιαστεί με το σύζυγό της μέσα στη γόνδολα, επιλέγοντας λιτή και μαύρη, ολόσωμη φόρμα και μια χαρακτηριστική, καπιτονέ τσάντα Saint Laurent με λεπτεπίλεπτα, ταμπά σανδάλια Santoni.

Τα επίσημα outfits για το κόκκινο χαλί άρεσαν πολύ σε media και κοινό. Ηταν φορέματα που τόνιζαν το «κορμί λαμπάδα». Πλέον μακιγιάρεται ελάχιστα, έχει καθιερώσει τα nude κραγιόν και επιμένει στα μαλλιά κουρεμένα σε «μύτες» και με απαλές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.  

Μιλάμε για μια sexy, μαύρη τουαλέτα με cut off άνοιγμα στο στήθος, γυμνή πλάτη και μεγάλο σκίσιμο την οποία στόλιζε μια άνθινη μπουτονιέρα από κρύσταλλα στο λαιμό. Ένα φόρεμα με ετικέτα Valentino by Pierpaolo Piccioli  και τα αντίστοιχα, ομώνυμα αξεσουάρ.

Τη βραδιά του Amfar Gala η Κάρλα ντύθηκε με το αγαπημένο της label Saint Laurent. Φόρεσε ένα από τα super trendy φορέματα που ντραπάρουν σε λαδοπράσινο τόνο. Με μονόπαντο ντεκολτέ και ρευστό ύφασμα γοήτευσε με τη λιτότητά του.

Παντού απογείωσε το ντύσιμό της με κοσμήματα του οίκου Chopard με εκπληκτικά διαμάντια, χρωματιστά πετράδια και δεσίματα. Από αυτά που «βγάζουν μάτι» και κοστίζουν μια περιουσία. (Εμείς γενικότερα θα την προτιμούσαμε με λιγότερο ακάλυπτο δέρμα…)

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View