Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Οπτασία η Κάρλα Μπρούνι στο Σαν Ρέμο (στα παρασκήνια για στήριξη ο Σαρκοζί)

Οπτασία η Κάρλα Μπρούνι στο Σαν Ρέμο (στ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η ιταλογαλλίδα καλλονή τραγούδησε το «Azzuro» με ολόσωμη Versace φόρμα και απίθανα κοσμήματα Bulgari

Δεν ήταν μόνο η Κιάρα Φεράνι με τα φεμινιστικά looks Dior και Schiaparelli ή οι διαγωνιζόμενοι καλλιτέχνες που ανέδειξαν  την ιταλική μόδα, που «έμειναν» στυλιστικά στη μνήμη του κοινού από το φετινό φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο.

Η αγέραστη καλλονή και πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, εμφανίστηκε στο ιστορικό θέατρο Ariston αφήνοντας θεατές και τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό. Στα 55 της χρόνια, με αριστοκρατική ιταλογαλλική καταγωγή και επεισοδιακό ερωτικό παρελθόν, η Κάρλα διατηρεί τον έμφυτο αισθησιασμό της και τις αναλογίες που την κατέταξαν στην ένδοξη στρατιά των supermodels των nineties.

Όπως γνωστοποιήθηκε, με τον τέως πρόεδρο της Γαλλίας και σύζυγό της Νικολά Σαρκοζί να επιλέγει να μείνει στα παρασκήνια του προγράμματος ενθαρρύνοντας και στηρίζοντάς την, ήταν μια παρουσία- έκπληξη. Μαζί με ένα ντουέτο ερμηνευτών από τη Σικελία, τους Colapesce e Dimartino, τραγούδησε έναν από τους παραδοσιακούς ιταλικούς «ύμνους» το «Αzzuro» και καταχειροκροτήθηκε. Προβάλλοντας την επιλογή της να αφοσιωθεί πια στη μουσική, η Κάρλα κατέβηκε την εμβληματική  σκάλα σαγηνεύοντας τα πλήθη μεμιάς.

Φορούσε ένα βελούδινο catsuit του οίκου Versace με βαθύ ντεκολτέ που υπογράμμιζε την ψιλόλιγνη σιλουέτα της. Τα «φιλαριστά» μαλλιά της που θεωρούνται ο ορισμός του French beauty chic και εκθαμβωτικά διαμαντένια κοσμήματα από την ονομαστή σειρά Serpenti της Bulgari τρέλαναν τα φλας. Κατά την ιταλική Vogue το κούρεμα και το όλο styling παρέπεμπαν στα seventies αλλά και στις πρωταγωνίστριες της παλιάς τηλεοπτικής σειράς «Οι άγγελοι του Τσάρλι». Η ίδια έδειχνε συγκινημένη και ενθουσιασμένη μαζί καθώς επέστρεψε στο συγκεκριμένο πάλκο μετά από μια δεκαετία. «Ευλογημένοι Colapesce e Dimartino. Σας ευχαριστούμε για τις ζωντανές μουσικές, τα μελαγχολικά λόγια και την Κάρλα Μπρούνι» ανέφερε η Vogue επιφύλαξε ξεχωριστό δημοσίευμα. Δείτε την και θα καταλάβετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View