Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Bottega Veneta paparazzi campaign: Κένταλ Τζένερ, A$AP Rocky και το καθημερινό, casual elegance

Bottega Veneta paparazzi campaign: Κέντα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το super model και ο ράπερ δεν πόζαραν, αλλά παραχώρησαν φυσικές εικόνες της πραγματικής τους ζωής!

 Και κάτι μη αναμενόμενο, ένα απρόσμενο τρικ, στις φωτογραφίσεις μόδας.

Μια από τις fashiοn campaigns που έχουν ξεχωρίσει περιμένοντας την άνοιξη είναι η Bottega Veneta «Readymade» ή «Paparazzi» Pre-Spring 2024  διαφημιστική εκστρατεία,  στην οποία συμπρωταγωνιστούν η 28χρονη καλιφορνέζα καλλονή super model Κένταλ Τζένερ και ο  35χρονος ράπερ A$AP Rocky, από το Χάρλεμ της Νέας Υόρκης, σύντροφος της Ριάνα.

Οι δυο διασημότητες κυκλοφορούν στη…. «γειτονιά τους» ντυμένοι με τα νέα trends by Bottega Veneta, όπως συνηθίζουν στην πραγματική τους ζωή. Πάνε δηλαδή για επαγγελματικά ραντεβού, για τρέξιμο, για ψώνια, για φαγητό με φίλους στο Δυτικό Χόλιγουντ και το Μπέβερλι Χιλς. Τα στιγμιότυπα είναι από αυτά που προβάλλουν τα περιοδικά. Οι street style λήψεις που αποζητούν δηλαδή σταθερά οι φωτογράφοι. Μάλιστα, ο Μάθιου Μπλέιζ, creative director του υπερπολυτελούς ιταλικού οίκου έδωσε τα συγκεκριμένα ρούχα στο δίδυμο, απλά για να βγαίνουν έξω όπως συνηθίζουν, με τους παπαράτσι να παραμονεύουν! Στη συνέχεια αγόρασε τα δικαιώματα των φωτογραφιών δημιουργώντας μια πανέξυπνη και πρωτότυπη καμπάνια εκ του φυσικού. 

Κάτι τέτοιο συμβαίνει για πρώτη φορά. Το διάσημο ντουέτο δεν κλήθηκε ποτέ να ποζάρει απλά συνέχισε κανονικά τη ρουτίνα του ντυμένο με Bottega Veneta. Τα outfits είναι αντιπροσωπευτικά, κατευθείαν από την πασαρέλα και μας δίνουν ιδέες effortless chic. Oι συγκεκριμένοι φωτογράφοι εργάζονται για τα πρακτορεία Getty Images και Backgrid, οπότε έκαναν τη δουλειά τους όπως κάθε μέρα.

Η Κένταλ εντυπωσιάζει με γκρι καμπαρντίνα και μπορντό μπότες συνοδευόμενη από το ντόπερμαν σκύλο της, Pyro, ή διασκεδάζει με τις φίλες της φορώντας βεραμάν γουναρικό. Ο A$AP Rocky περπατάει στους κεντρικούς δρόμους με τζιν ή καρό πουκάμισα αλλά και γκρι φόρμα όπως άλλωστε κάνει γενικότερα…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View