Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Φοβού τα micro shorts! Πρώτη ματιά στα εαρινά trends, τι μας φέρνει το 2024

Φοβού τα micro shorts! Πρώτη ματιά στα ε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Οι αφορμές για να ξεκινήσουμε γυμναστική και να ψωνίσουμε σοφά και προνοητικά στις εκπτώσεις

Οι επιδραστικές πασαρέλες των πιο ποθητών luxury brands του πλανήτη έχουν ήδη διαμορφώσει τις τάσεις για την άνοιξη του 2024. Το ενδυματολογικό style θα επηρεαστεί πολύ από την αλλαγή σκυτάλης στο τιμόνι του Gucci καθώς τα πιο βασικά, super trendy κομμάτια και χρώματα συμπεριλαμβάνονται στη συλλογή του.

Eτοιμαστείτε για τα πιο καυτά και μικροσκοπικά σορτσάκια που είδαμε ποτέ, τα οποία προτείνουν με κέφι πολλά σημαντικά labels απαιτώντας καλλίγραμμα πόδια και νεανικά κορμιά. Ξεπρόβαλαν στο προσκήνιο πολλά micro shorts σε ποσότητα και ποικιλία. Μάλιστα το κοριτσίστικο sexy look υποστηρίζουν και υπερβολικά mini φορέματα σαν κοσμήματα. 

Miu Miu- Gucci

Miu Miu- Gucci

Gucci

Gucci

Στις νέες προτάσεις άφθονο λευκό σε πολλές εκδοχές: συστήνεται με μοτίβα πάνω σε διαφάνειες, πολλές διαφορετικές δαντέλες, βολάν και πτυχώσεις. Ετοιμαστείτε για «προχώ» ψηλόμεσα παντελόνια, slim capri, διάφανες στολισμένες φούστες σε ίσια μίντι σιλουέτα (με παγιέτες, άνθη κλπ), δικτυωτά και κροσέ σαν χειροτεχνίες και πάρα πολλά κρόσσια.

Gucci- Bottega Veneta

Gucci- Bottega Veneta

Valentino- Stella Mc Cartney

Valentino- Stella Mc Cartney

Michael Kors- Prada- Dior

Michael Kors- Prada- Dior

Loewe

Loewe

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Τα αθλητικά φούτερ ξαναμπαίνουν δυναμικά στο προσκήνιο με ανανεωμένο styling. Κυρίαρχο κομμάτι τα preppy polo μπλουζάκια με τους χαρακτηριστικούς γιακάδες. Τα λουλούδια, τρισδιάστατα, ανάγλυφα  ή ως εμπριμέ κάνουν παιχνίδι σε πολλές μορφές. Πιο πολυφωτογραφημένα τα εσωτερικά τριαντάφυλλα στη Simone Rocha.

 Χρωματικά, «ανεβαίνουν» τα χρώματα του εντυπωσιακού λάιμ σε συνδυασμό με μπορντό, τα λιλά, τα απαλά πράσινα και τα αχνοκίτρινα.

Simone Rocha

Simone Rocha

Balmain- Zimmermann

Balmain- Zimmermann

Τί διατηρούμε στην γκαρνταρόμπα ώστε να εκμεταλλευτούμε ευκαιρίες στις εκπτώσεις;

Οπωσδήποτε τα υποδήματα ballerinas και Mary Jane, τα λευκά πουκάμισα, τα καλοραμμένα κοστούμια και όλα τα αφαιρετικά κομμάτια που αντιπροσωπεύουν το μινιμαλισμό των  nineties, το λεγόμενο «quiet luxury» και το διακριτικό και διαχρονικό business casual. Eπανακάμπτουν και τα western μποτάκια λόγω της μεξικάνικης συλλογής Dior. Bγάλτε επίσης από την ντουλάπα την παλιά, ρομαντική τούλινη φούστα σας και όλα τα ανδρόγυνα λιτά παντελόνια. 

Carolina Herrera

Carolina Herrera

Fendi- Tods

Fendi- Tods

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View