Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Γέμισε celebrities το Μιλάνο, εκεί και η Τζούλια Ρόμπερτς με ταγιέρ βερμούδας

Γέμισε celebrities το Μιλάνο, εκεί και η...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τα shows Prada, Gucci, Dolce e Gabbana είχαν τις πιο ηχηρές αφίξεις front row

Πλούσιο το κοσμικό ρεπορτάζ από την ιταλική μητρόπολη της μόδας, καθώς οι stars από την Αμερική και όχι μόνο έδωσαν με ενθουσιασμό το παρών.

Guests στον οίκο Prada, στη βιομηχανική περιοχή του ομώνυμου πολυχώρου, ήταν η δημοφιλέστατη Κάιλι Τζένερ, πάμπλουτη επιχειρηματίας ειδών ομορφιάς με το δικό της label. Παρόντες επίσης ο σκηνοθέτης Γουες Αντερσον, οι ηθοποιοί Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, Σκάρλετ Γιόχανσον, Εμμα Γουότσον, οι influencers Τζάρλι Νταμέλιο, Kιάρα Φεράνι, αλλά και η τραγουδίστρια Ροζαλία.

Στην πρόσκληση του οίκου Gucci ανταποκρίθηκαν ονόματα από την a- list του Χόλιγουντ. Μιλάμε για τη Τζούλια Ρόμπερτς που ξεχώρισε με ταγιέρ βερμούδας και καστανοκόκκινα μαλλιά όπως στα νιάτα της. Ένα look σε γκρι τόνο, ευκολοφόρετο και σοφιστικέ που θέλουμε να βάλουμε το συντομότερο στη ντουλάπα μας.

Επίσης εντοπίσαμε τους Ράιαν Γκόσλινγκ, Τζέσικα Τσαστέιν, Εμμα Γουότσον, Αννα Γουίντουρ, Εντουαρντ Ενινφουλ, Κιάρα Φεράνι αλλά και το ζευγάρι Κένταλ Τζένερ- Μπαντ Μπάνι που βέβαια προσέλκυσαν απανωτά φλας. Ηταν άλλωστε μια σημαντική επίδειξη λόγω της αλλαγής στην καλλιτεχνική διεύθυνση του οίκου. Με τίτλο Gucci Ancora επιχειρήθηκε ένα πιο καθαρό προφίλ, μακριά από το τρελό mix & much του Alessandro Michele. Φούστες και πανοφώρια με λαμπερά κρόσσια, δερμάτινες φούστες και σορτς, στολισμένα baby doll φορέματα αλλά και τα loafers Horsebit σε μορφή πλατφόρμας καταχειροκροτήθηκαν. Ακόμα και οι τσάντες Jackie μπήκαν σε δίχτυ από κρύσταλλα!

Οι Dolce e Gabbana ύμνησαν ακόμα περισσότερο το μαύρο και τις διαφάνειες μελετώντας ξανά το boudoir style. Στην ουσία επέμειναν στο DNA του οίκου με τους κορσέδες και τις μεσογειακές επιρροές. Βιτόρια Τσερέτι, Ιρίνα Σάικ, Mαριακάρλα Μπόσκονο, Ασλει Γκράχαμ αλλά και η βετεράνος Ναόμι Κάμπελ εμφανίστηκαν με πολύ τολμηρά outfits. H Kάιλι Τζένερ ήταν εκεί μαζί με τους Μικέλε Μορόνε, Κίτ Σπένσερ κ.α.

Τέλος, η Σάρον Στόουν εθεάθη στο show της Tods με ένα δερμάτινο outfit σε ταμπά, που της πήγαινε υπέροχα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View