Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κάιλι Τζένερ: Απόλυτη Instagram queen, 24 ετών έφθασε τους 300 εκατομμύρια followers!

Κάιλι Τζένερ: Απόλυτη Instagram queen, 2...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Είναι η πρώτη γυναίκα με τέτοιο λογαριασμό, έρχεται δεύτερη σε απήχηση μετά το Ρονάλντο, ενώ «σκίζει» σε απολαβές και στο χώρο της ομορφιάς

Το πρώην «ασχημόπαπο» της reality φαμίλιας Καρντάσιαν και η μικρότερη του γυναικοκρατούμενου φαινομένου της tv, Kάιλι έχει προ πολλού ξεπεράσει την διάσημη αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν σε πλούτο ενώ το διαδίκτυο τη λατρεύει. Εχοντας ανακοινώσει πρόσφατα τη δεύτερη εγκυμοσύνη της και θρηνώντας τη θανατηφόρα συναυλία του συντρόφου της, κατόρθωσε με λιγότερες εμφανίσεις στο Instagram να ξεπεράσει όλες τις άλλες κυρίες που διαπρέπουν στο πεδίο αυτό. Μόλις δημοσιοποιήθηκε πως  συγκέντρωσε πάνω από 300 εκατομμύρια followers στο λογαριασμό της στο Instagram κι έγινε έτσι η πρώτη γυναίκα που το καταφέρνει αυτό παγκοσμίως.

Η 24χρονη είναι λοιπόν κι επισήμως η βασίλισσα του Instagram αφού είναι ο δεύτερος άνθρωπος παγκοσμίως με τόσους πολλούς followers μετά τον πασίγνωστο ποδοσφαιριστή Cristiano Ronaldo που έχει 388 εκατομμύρια φίλους.

Πριν την 24χρονη Κάιλι, η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram ήταν η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε με 146 εκατομμύρια followers και πριν από αυτή η ηθοποιός Σελένα Γκόμεζ.

Σε μια πρόσφατη ανάρτησή της για τη νέα χρονιά, η Κάιλι είχε γράψει: «Όσο πλησιάζει το 2022 συλλογίζομαι τον περασμένο χρόνο και τις ευλογίες που έφερε αλλά και όλους τους πόνους. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτόν τον χρόνο και όλες τις σημαντικές αλλαγές που έφερε στη ζωή μου». Θυμίζουμε πως η Kάιλι μέσα από την προσωπική της μεταμόρφωση και ιδρύοντας την εταιρεία προιόντων ομορφιάς Kylie Cosmetics το 2021 έγινε η πρώτη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος,  ενώ νωρίτερα Time και New York Post την έβαλαν ως φαινόμενο στις λίστες επιρροής στα social media και στη μόδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View