Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Ματ Μπόμερ- Τζόναθαν Μπέιλι: Τους χαζέψαμε δικαίως στις Σφαίρες, σκίζουν στο Fellow Travelers

Ματ Μπόμερ- Τζόναθαν Μπέιλι: Τους χαζέψα...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Από τις ωραιότερες ανδρικές παρουσίες στα Golden Globes, το δίδυμο στο πιο πολυσυζητημένο gay drama αυτή τη στιγμή

Αχ βαχ! τα πιο καυτά και super stylish αγόρια στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών ήταν οι Ματ Μπόμερ και Τζόναθαν Μπέιλι, που απολαμβάνουμε στην εξαιρετική μίνι σειρά Fellow Travelers (Cosmote tv On Demand). Eίναι δυο άκρως γοητευτικοί και πολύ sexy ηθοποιοί, που υπεραμύνονται των δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων ως επίλεκτα μέλη της gay κοινότητας στη showbiz. Η καλλιτεχνική τους ένωση, ξεδιπλώνει τις φάσεις ενός επικού έρωτα στις σκοτεινές εποχές της αμερικάνικης πολιτικής ιστορίας. (Δείτε τους, είναι μόνο 8 επεισόδια).

Ο πρώτος, στα 46 του, γαλαζομάτης και με εκπληκτικό κορμί, έγινε αρχικά γνωστός από τη soap opera All My Children. Κάτοχος Emmy και Χρυσής Σφαίρας, έχει παίξει στο Broadway και στο φιλμ Magic Mike, ενώ πιο πρόσφατα στην τηλεόραση έκαψε καρδιές στο American Horror Story. Μπορεί να τον έχετε προσέξει επίσης στο The Sinner του Netflix. Κάτοχος πανεπιστημιακού πτυχίου στις καλές τέχνες, ήταν αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο στα εφηβικά του χρόνια. Σήμερα είναι παντρεμένος με εκδότη και έχουν τρία παιδιά, ενώ δραστηριοποιείται και ως ακτιβιστής. 

 Ο 35χρονος βρετανός Τζόναθαν Μπέιλι, είναι ο καρδιοκατακτητής Αντονι της δημοφιλέστατης σειράς εποχής Bridegerton του Netflix. Εχει αποσπάσει όμως νωρίτερα βραβείο Laurence Olivier και υποψηφιότητα για βραβείο Evening Standard Theatre. Στο αγγλικό θέατρο χαίρει τεράστιας εκτίμησης ως νέο ταλέντο. Το 2016 ξεχώρισε στη σειρά Crashing της Phoebe Waller-Bridge, ως σεξομανής πράκτορας real estate. Πολύ εκφραστικός, καλογυμνασμένος και με ωραία χαρακτηριστικά έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. 

 

 

 

 

Το Fellow Travelers, ρομάντζο και πολιτικό θρίλερ μαζί, έχει τη σφραγίδα του δημιουργού Ρον Ναϊσγουάνερ, σεναριογράφου του οσκαρικού "Φιλαδέλφεια"και βασίζεται σε μυθιστόρημα του Τόμας Μάλλον.

Oι δυο κύριοι σχετίζονται κρυφά, σεξουαλικά και συναισθηματικά, στη διάρκεια 40 χρόνων. Η αγάπη τους εξελίσσεται κατά τη διάρκεια μιας από τις πιο ασταθείς περιόδους του 20ου αιώνα της Αμερικής, με αφετηρία τη νύχτα εκλογής του Ντουάιτ Αϊζενχάουερ. Τον καιρό του μακαρθισμού, ομοφυλόφιλοι, μαύροι, κομμουνιστές ήταν στο στόχαστρο με άθλιες συνέπειες. 

Οι δυο πρωταγωνιστές έχουν ρόλους με πολύ διαφορετικές ιδιοσυγκρασίες. Ο ένας βρίσκεται πάντα σε θέση εξουσίας και παραμένει αδίστακτος και ατρόμητος για να πετύχει στη διπλή ζωή που επέλεξε. Ο δεύτερος είναι πιο ιδεαλιστής, θρήσκος και ευαίσθητος,-μάλιστα αλλάζει πεποιθήσεις και ταλαιπωρείται, ανάλογα με τις δουλειές και τις περιστάσεις. Η σκηνοθεσία σε κάνει να συνδεθείς και να συμπάσχεις μαζί τους ενώ ωριμάζουν και δοκιμάζονται. 

Μπόμερ και Μπέιλι τσαλακώνονται στη σειρά ή οποία δείχνει τις διαμαρτυρίες κατά του πολέμου στο Βιετνάμ, τη δεκαετία του ‘60, τη χρήση ναρκωτικών το '70 και την κρίση του AIDS το '80. Θα σας κάνει εντύπωση η ωμή και ρεαλιστική απόδοση των σεξουαλικών ομοφυλοφιλικών σκηνών αλλά και η απροκάλυπτοι διάλογοι για το σύστημα εξουσίας. 

 

 

 

 

Στα Golden Globes πάντως συναγωνίστηκαν ενδυματολογικά τους πιο στυλάτους παρευρισκομένους όπως ο  Tζερεμι Αλεν Γουαιτ με Calvin Klein, ο Τζάρεντ Λέτο με Givenchy, ο Λένι Κράβιτζ με Alexander Mc Queen. Ο Μπόμερ με αέρα star διάλεξε look Berluti, με μπλε σατινέ σμόκιν σακάκι και φαρδύ ζωνάρι. Ηταν άλλωστε και υποψήφιος για διακρίσεις ως πρωταγωνιστής και παραγωγός των Fellow Travelers.

Ο Μπέιλι πιο trendy, εξωστρεφής και γήινος  εμφανίστηκε με total white Givenchy και πολύ ψηλόμεσο παντελόνι. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View