Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κένταλ Τζένερ και Bad Bunny ταξιδεύουν ως Gucci είδωλα, μια καμπάνια στο αεροδρόμιο

Κένταλ Τζένερ και Bad Bunny ταξιδεύουν ω...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι εκπροσωπεί τη σειρά Gucci Valigeria και μας δείχνει ταξιδιωτικά looks - πειρασμούς

Ως το νέο super hot ζευγάρι, η 27χρονη καλιφορνέζα super model Κένταλ Τζένερ και ο βραβευμένος, 29χρονος λατίνος τραγουδιστής της ραπ Bad Bunny, χρίστηκαν ambassadors της υπερπολυτελούς σειράς ταξιδιωτικών ειδών Gucci Valigeria.

Κυκλοφορούν συνεχώς μαζί χωρίς να επιβεβαιώνουν τη σχέση τους, αλλά πρόσφατα πήγαν μαζί στο show Gucci Ancora στο Μιλάνο, προαναγγέλλοντας τη συνεργασία τους μπροστά στο φακό. Το ντουέτο διαδέχεται στο ρόλο αυτό τον ηθοποιό Ράιαν Γκόσλινγκ. Με τη νέα καμπάνια Valigeria, ο Gucci μνημονεύει την ιστορία της ίδρυσής του και εγκαινιάζει μια καινούρια εποχή περιπέτειας και αποδράσεων με τη σφραγίδα  του νέου καλλιτεχνικού του διευθυντή, Sabato De Sarno.

Οι εικόνες αποπνέουν το jet set glamour των 90s και αναπαριστούν το κυνήγι των celebrities στις σελίδες των lifestyle περιοδικών. Κένταλ και Bad φωτογραφήθηκαν από τον Anthony Seklaoui, στο αεροδρόμιο, σε πόζες φυσικές, ως ταξιδιώτες. Βέβαια οι αποσκευές που τους περιστοιχίζουν δεν είναι διόλου αυτές που συνηθίζει να κρατάει το ευρύτερο κοινό στις πτήσεις. Λανσάρουν πανάκριβα κομμάτια από τη signature Gucci Savoy συλλογή, όπως GG Supreme duffle τσάντες σε διάφορα μεγέθη, backpacks, άκαμπτες βαλίτσες και trolley bags. Στο design επικρατεί συνδυασμός στοιχείων της κληρονομιάς Gucci όπως το GG monogram και/ ή το Web stripe. Βλέπουμε και ολοκαίνουριες προτάσεις με φλούο δερμάτινες λεπτομέρειες μαζί με επενδεδυμένα με καουτσούκ ανάγλυφα GG.

Παρατηρήστε και το styling στο ντύσιμό τους: Απογειώνουν το σημερινό travel chic με χαλαρό τζιν, ανδρόγυνο μαύρο παντελόνι, logo mini skirt, χαλαρό φούτερ, trench coat, sneakers και loafers.

 Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο οίκος Gucci που γέμισε τα social media με φωτογραφίες και βίντεο, η τελευταία καμπάνια του «αγκαλιάζει το πνεύμα του Gucci Ancora, ως μια γιορτή της αγάπης που βρίσκεται στο κέντρο της κοινότητας της Gucci».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View