Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Η Κένταλ Τζένερ κατ΄οίκον: Eco chic γαλήνη αλλά και… ολόχρυση μπανιέρα

Η Κένταλ Τζένερ κατ΄οίκον: Eco chic γαλή...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο φακός του περιοδικού AD εισέβαλε στο νέο της σπίτι στο Λος Αντζελες

H 24χρονη super star της μόδας και του reality Κένταλ Τζένερ, η μελαχρινή καλλονή με τα απίστευτα πόδια και μακράν η ωραιότερη των αδελφών Καρντάσιαν, έφτιαξε το δικό της σπίτι στο Λος Αντζελες αποδεικνύοντας πως είναι η λιγότερο μεγαλομανής αλλά και η πιο καλόγουστη της φαμίλιας. Αν και είναι πάμπλουτη- έχει ανακηρυχθεί άλλωστε το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου- δεν αναλώνεται σε εντυπωσιασμούς ή εξωφρενικούς μοντερνισμούς στους προσωπικούς της χώρους. Η καινούρια της κατοικία έχει οικολογικό χαρακτήρα και χαμηλούς τόνους με κάποιες «εκπλήξεις» που κάνουν τη διαφορά.

 

Με τη βοήθεια των ειδικών Kathleen και Tommy Klements αλλά και του περιζήτητου Waldo Fernandez, που την βρήκαν πολύ πιο προσγειωμένη και bohemian από τις αδελφές της  επέλεξε να εστιάσει στο πάντρεμα του απόλυτου λευκού με τους ζεστούς, γήινους τόνους. Τα ξύλινα δοκάρια και τα έπιπλα χωρίς φιοριτούρες παραπέμπουν στην αισθητική παράδοση της ιβηρικής χερσονήσου και στην επίπλωση μιας απλής φάρμας. Τις μόνες glam πινελιές που επέτρεψε η Κένταλ τις συναντάμε μέσω των έργων σύγχρονης τέχνης, εξαιτίας των φωτισμών από νέον στην είσοδο και το καθιστικό, αλλά και στην φαντασμαγορικά γεμάτη γκαρνταρόμπα της όπως και στο μπάνιο με την ολόχρυση μπανιέρα.

 

 

Η πανέμορφη οικοδέσποινα ήθελε εδώ να βρίσκει την ησυχία της μακριά από τα φλας και την πολυκοσμία αλλά και τους πιεστικούς ρυθμούς των ταξιδιών της. Το σπίτι έχει συνεχόμενα σαλόνια, πέντε υπνοδωμάτια και μια έθνικ πισίνα στον κήπο.

«Δεν μου αρέσουν τα πάρτι και η φασαρία, προτιμώ να μένω στο σπίτι απολαμβάνοντας τον ωραίο φωτισμό, τα αναμμένα κεριά και να βλέπω αγώνες του NBA με τους φίλους μου» ομολογεί στο περιοδικό AD. Ο φακός αποτύπωσε τα γλυπτά και τις εγκαταστάσεις των εικαστικών Barbara Kruger, Richard Prince, Raymond Pettibon, Sterling Ruby James Turrell αλλά και την ίδια με εκθαμβωτικό σύνολο Prada στον καναπέ. Η μαγειρική είναι από τις αδυναμίες της όπως και η διάσημη οικογένειά της.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View