Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Super stylish Κένταλ Τζένερ και σπάνια άλογα στην καινούρια καμπάνια της Stella Mc Cartney

Super stylish Κένταλ Τζένερ και σπάνια ά...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

«Horse power», κόκκινο, μαύρο και animal print σε γαλλικό έδαφος μας ξεμυαλίζουν κανονικά

Ιδέες για την ανανέωση της ντουλάπας μας:

H χειμερινή collection της διάσημης βρετανίδας σχεδιάστριας, οικολόγου και ακτιβίστριας Stella Mc Cartney κάνει το ντεμπούτο της μέσα στον Αύγουστο στη διεθνή αγορά. Πρωταγωνίστρια της αντίστοιχης διαφημιστικής καμπάνιας είναι η 27χρονη καλιφορνέζα super model, internet star και μέλος της reality φαμίλιας των Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ. Η μελαχρινή καλλονή αξιοποιεί την αγάπη και τις επιδόσεις της στην ιππασία καθώς περιστοιχίζεται από άλογα. Και όχι «όποια κι όποια».

Πρόκειται για τα σπάνια λευκά πόνυ της περιοχής των αλυκών Camargue της Γαλλίας. Η Κένταλ πόζαρε εκεί στο φακό της  της διάσημης Harley Weir με τη συμβολή του  ειδικού εκπαιδευτή Jean-François Pignon.

Οι εντυπωσιακές εικόνες υπογραμίζουν εμμέσως και την αγάπη της Stella Mc Cartney για τη φύση καθώς είναι πρωτοπόρος στη χρήση οικολογικών υλικών στο στερέωμα της μόδας.

«Ήξερα ότι το Stella’s girl αυτής της σαιζόν έπρεπε να αγαπά τα άλογα όσο κι εγώ. Η Kendall ιππεύει από τότε που ήταν παιδί, όπως και εγώ, και έχει το δικό της ράντσο-μπορείτε να δείτε πόσο άνετα στέκεται γύρω από αυτά τα ευαίσθητα πλάσματα, και αυτά μαζί της», ανακοίνωσε η designer.

Aν και ο περισσότερος «ντόρος» έγινε με τη φωτογραφία που είναι γυμνή πάνω στη ράχη αλόγου φορώντας οικολογικές μπότες πάνω από το γόνατο και την καθιερωμένη τσάντα Falabella σε animal print, εμείς προτιμάμε τα άλλα look.

To κόκκινο ταγιέρ με τη θεσπέσια σιλουέτα και τους έντονους ώμους που απογειώνει τα επόμενα μεγάλα trends του tailoring και του κόκκινου. Τα γοβάκια από μαλλιαρή υφή. Αλλά και το μαύρο σύνολο με το τοπ με τα ανοίγματα και το χαλαρό, ανδρόγυνο παντελόνι. Θέμα φυσικά το «Horse Power» με περιβαλλοντικές αναφορές.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View