Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

H κουκλίστικη όψη της Λούσι Μπόιντον στο νέο Chanel store της 5th Avenue

H κουκλίστικη όψη της Λούσι Μπόιντον στο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To beauty look της ηθοποιού ξεχώρισε στην παρέλαση διασημοτήτων στην καρδιά της Νέας Υόρκης, δείτε φωτογραφίες

Πολύ λαμπερό το opening του νέου καταστήματος κοσμημάτων και ρολογιών Chanel στο κέντρο της Νέας Υόρκης και συγκεκριμένα στην περίφημη 5η λεωφόρο.

Διάσημα ονόματα του Χόλιγουντ, δηλαδή stars του σινεμά, της τηλεόρασης και της μόδας, ανταποκρίθηκαν στο event φορώντας αντιπροσωπευτικές δημιουργίες των τελευταίων collections. Εννοείται τα χαρακτηριστικά τουίντ, πλαισιωμένα από πανάκριβα ρολόγια και διαμάντια αφθονούσαν στην εν λόγω βραδιά.

Η ξανθούλα style icon Λούσι Μπόιντον, που μας γοήτευσε στο βιογραφικό φιλμ «Bohemian Rhapsody» και στη σάτιρα «The Politician» του Netflix, ήταν η πλέον εντυπωσιακή και trendy παρουσία. Σταθερή μούσα της γαλλικής αυτοκρατορίας Chanel, φορούσε το πολυφωτογραφημένο τουίντ καφτάνι που «άνοιξε» το show της άνοιξης και τέσσερις εκθαμβωτικές σειρές με διαμάντια στο λαιμό της. Όμως το beauty look της έκανε τη μεγάλη διαφορά. Η Λούσι, συνηθίζει να τολμάει στο μακιγιάζ καθώς ταιριάζει υποδειγματικά στο κοριτσίστικο παρουσιαστικό της με το ξανθό καρέ στα μαλλιά.

Αυτή τη φορά την ξαναείδαμε με πολύ έντονες βλεφαρίδες, τύπου βαριετέ. Οι σκιές ήταν θεαματικές, «παίζοντας» με φλούο ροζ και γκρι ενώ το κραγιόν της επίτηδες «χαλασμένο». Το κουκλίστικο αποτέλεσμα κυκλοφόρησε με μεγάλη απήχηση στο διαδίκτυο. Υπεύθυνος ο makeup artist Jo Baker.     

Ανάμεσα στις stars που πήγαν στα εγκαίνια την περασμένη Τετάρτη το βράδυ ήταν οι Κέρι Ουάσιγκτον, Κέιτι Χολμς, Kάρει Μούλιγκαν, Μισέλ Ουίλιαμς, Αμέρικα Φερέρα, Λόρεν Σάντο Ντομίνγκο, Ρέιτσελ Μπροσνάχαν, Ρόουζ Μπερνς, Νατάσα Λιόνε, Eλίζαμπεθ Ολσεν. Παρών και ο εκκεντρικός designer των Chanel καταστημάτων ανά τον κόσμο, Peter Marino, που έφτιαξε και την μπουτίκ στην οδό Βουκουρεστίου της Αθήνας.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View