Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Ομορφες στο χιόνι: Η Chanel λανσάρει επίκαιρο μακιγιάζ για ορεινές αποδράσεις, δείτε το

Ομορφες στο χιόνι: Η Chanel λανσάρει επί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η δημοφιλής σειρά Les Beiges προσαρμόζεται στα winter sports, με κυρίαρχους τόνους λευκό και ροζ

Οι διακοπές και οι εκδρομές στο βουνό αποτελούν καθεστώς των μηνών που διανύουμε, οπότε η Chanel Beauty εξοπλίζει το νεσεσέρ των fashionistas με το κατάλληλο μακιγιάζ. Εννοείται τίποτα βαρύ και επιτηδευμένο για τέτοιες περιστάσεις!

Κυκλοφόρησε καμπάνια όπου ο οίκος προμοτάρει την καθιερωμένη σειρά Les Beiges ανανεωμένη, με είδη που εξασφαλίζουν φυσική όψη. Την ονομάζει Les Beige Winter Glow.

Το ski-inspired makeup δημιουργεί όψη φρεσκάδας και λάμψης. Δοκιμάστε το  Healthy Winter Glow Blush σε τρεις διαφορετικούς ροδαλούς τόνους με την απαλή, κρεμώδη υφή με φινίρισμα που γυαλίζει ελαφρώς. Το Healthy Winter Glow Primer που εξασφαλίζει ενυδάτωση στο ψύχος κυκλοφορεί στις αποχρώσεις Frosty White, Icy Beige, and Light Copper. Για τα μάτια επίσης σε ροζ παλέτα προτείνονται οι Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadows. Κραγιόν σε nude, μπρονζέ, απαλό ή σκούρο ροζ και βερνίκια νυχιών σε ροζ ή λευκό γλασέ. Τα προιόντα φωτογραφήθηκαν πάνω στο χιόνι. Ακόμα μια φορά ποζάρει η ambassador Ιταλίδα καλλονή Βιτόρια Τσερέτι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View