Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H Chanel στις μπυραρίες του Μάντσεστερ, οι καλεσμένοι πήγαν γήπεδο την παραμονή

H Chanel στις μπυραρίες του Μάντσεστερ, ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κρίστεν Στιούαρτ, Λούσι Μπόιντον, Χιου Γκραντ, Τίλντα Σουίντον ήταν εκεί

Ένα αναπάντεχο street show παρουσίασε ο παριζιάνικος οίκος Chanel στο Μάντσεστερ το βροχερό βράδυ της Πέμπτης.

Τα διάσημα τουίντ της 2023/24 métiers d’art collection παρέλασαν στη βόρεια πλευρά της βρετανικής πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Thomas Street, μπροστά στο ονομαστό μπαρ Bay Horse Tavern. «Για μένα το Μάντσεστερ είναι η πόλη της μουσικής» δήλωσε η Virginie Viard, διάδοχος του Karl Lagerfeld στο τιμόνι του label. Τα κοριτσίστικα looks που πρότεινε διέθεταν πολλά χαρούμενα χρώματα και καρό, sixties κοντές φούστες, καπελάκια baker boy, γοβάκια Mary Jane, φουλάρια και χιαστές πρακτικές τσάντες. Το σήμα του event σχεδίασε ο Peter Saville, που έχει συνδέσει το όνομά του με την τοπική δισκογραφική εταιρεία Factory Records.

 Ο Bruno Pavlovsky, president of fashion της Chanel τόνισε: «Όπως οι περισσότερες μεγάλες πόλεις στην εποχή της αποβιομηχάνισης, τα πράγματα στο Μάντσεστερ δεν ήταν πάντα εύκολα. Όμως νιώθεις εδώ την ενέργεια από τα γήπεδα ποδοσφαίρου, τις τέχνες, τη μουσική».

Ανάμεσα στους διάσημους καλεσμένους ήταν οι πάντα stylish μούσες του γαλλικού κολοσσού Κρίστεν Στιούαρτ και Λούσι Μπόιντον, που φόρεσαν ασπρόμαυρα prints.  Eπίσης οι ηθοποιοί Χιου Γκραντ, Τίλντα Σουίντον, Τζένα Κόλμαν, τα style icons Αλέξα Τσανγκ, Καρολίν ντε Μεγκρέ, τραγουδιστές και αθλητές. Την παραμονή της επίδειξης κλήθηκαν να δουν  αγώνα της Manchester United στο θρυλικό ποδοσφαιρικό γήπεδο Old Trafford. Tα διεθνή δημοσιεύματα σχολίασαν πων αναμφίβολα η εκδήλωση ανανέσωσε το ενδιαφέρον για την πόλη.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View