Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Aντίο The Crown: Η πρεμιέρα των τελευταίων επεισοδίων, αφοπλιστικά λιτή και λαμπερή η «Νταϊάνα»

Aντίο The Crown: Η πρεμιέρα των τελευταί...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι που υποδύθηκε τη Lady D σε ώριμη ηλικία συνάντησε την Εμμα Κόριν που την ενσάρκωσε πολύ νεαρή

Mε red carpet και ατμόσφαιρα επίσημου gala πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του δεύτερου μέρους του έκτου και αποχαιρετιστήριου κύκλου του The Crown- Το Στέμμα.

H πολύκροτη και πολυβραβευμένη σειρά εποχής που κατά το δημιουργό της Πίτερ Μόργκαν αποτελεί «ερωτικό γράμμα στη βασίλισσα Ελισάβετ», θα προβάλει τα τελευταία της επεισόδια από τις 14/12 στο Netflix. Η final season γιορτάστηκε στο ολοζώντανο και εμβληματικό district South Bank στην καρδιά του Λονδίνου παρουσία πρωταγωνιστών και συντελεστών. ενώ στο Royal Festival Hall είχε διαμορφωθεί σκηνικό που παρέπεμπε στο Μπάκινχαμ και μια έκθεση με κοστούμια του σήριαλ.

Όπως γνωρίζουμε η ιστορία καταλήγει στην περίοδο μετά το θάνατο της Νταιάνα, όταν παντρεύονται Κάρολος και Καμίλα, ενώ «φουντώνει» το ειδύλλιο του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Μάλιστα, θα προβληθεί και ένα άγνωστο περιστατικό που αναπολεί η βασίλισσα, όταν έφηβες με την αδελφή της Μαργαρίτα είχαν βγει κρυφά από το παλάτι. Η ίδια η Ελισάβετ το είχε αποκαλέσει «μια από τις πιο αξέχαστες νύχτες της ζωής μου».

Αναμνηστικό στιγμιότυπο

Αναμνηστικό στιγμιότυπο

Ολοι κοιτούσαν την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι

Ολοι κοιτούσαν την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι

Οι νέες αφίσες

Οι νέες αφίσες

Το σκηνικό του event

Το σκηνικό του event

Σκηνή από το ρομάντζο Ουίλιαμ- Κέιτ

Σκηνή από το ρομάντζο Ουίλιαμ- Κέιτ

Στο event της πρεμιέρας πάντως πρωτοστάτησε ακόμα μια φορά η πανύψηλη, αυστραλή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι που υποδύθηκε τη Lady D μέχρι το θάνατό της. Ηταν συγκινητική η στιγμή που έσμιξε με την προκάτοχό της Εμμα Κόριν, η οποία έπαιξε την αδικοχαμένη πριγκίπισσα στα νιάτα της, όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο. Και οι δυο επέλεξαν looks που έμοιαζαν με κάποια της Νταιάνα- σε πιο ελεύθερη, εκσυγχρονισμένη εκδοχή. Η πρώτη εμφανίστηκε ακόμα μια φορά με τουαλέτα Dior τρελαίνοντας τα φλας και η δεύτερη με ανδρόγυνο Miu Miu αφήνοντας ακάλυπτα τα πόδια της.

YΠΕΡΟΧΟ ΦΟΡΕΜΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Το λευκό, φαρδύ maxi dress της Ντεμπίκι διέθετε ένα «δωρικό» πατρόν- λαιμόκοψη, μακριά μανίκια, ριχτή φούστα- αλλά εντυπωσίασε ακριβώς με τη φινέτσα της λιτότητάς του. Αυτό που λέμε γνήσια εκλεπτυσμένο. Απέδειξε πως το sexiness χάρη σε κάποιες couture δημιουργίες, μπορεί να θεωρηθεί ξεπερασμένο…

Φτιαγμένο από κρεπ ύφασμα σε «σπαστό» λευκό, ήταν κεντημένο με μικροσκοπικές χάντρες και πέρλες. Κομμάτι της collection Dior Haute Couture Autumn-Winter 2023-2024 έκανε κάθε κίνηση της ηθοποιού να αστράφτει. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πολύ απλά και το μακιγιάζ «αόρατο». Στο ένα αυτί φορούσε σκουλαρίκι Couture Dior, δηλαδή ένα Bois De Rose earcuff σε λευκόχρυσο με διαμάντια, δαχτυλίδια από την ίδια σειρά και ένα RoseDior βραχιόλι επίσης της Dior Joaillerie.
Αλλωστε, είναι πρέσβειρα της συγκεκριμένης σειράς την τελευταία διετία.

 

Ειδήσεις Τώρα

Γιατί η Φινλανδία είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα στον πλανήτη και πώς οι σάουνες συμβάλλουν σε αυτό

Xριστουγεννιάτικο Παρίσι: Το πολυσυζητημένο «σπιράλ» δέντρο στην Galeries Lafayette και όχι μόνο!

Από 8/12: H Tζούλια Ρόμπερτς στο Netflix με το θρίλερ «Leave the World Behind»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View