Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Από 8/12: H Tζούλια Ρόμπερτς στο Netflix με το θρίλερ «Leave the World Behind»

Από 8/12: H Tζούλια Ρόμπερτς στο Netflix...

Πρόκειται για αγωνιώδες φιλμ φαντασίας εξαιτίας μιας επερχόμενης κυβερνοεπίθεσης

Από τις πολυαναμενόμενες καινούριες ταινίες στο Netflix μέσα στο μήνα είναι το θρίλερ «Leave the World Behind».

Το ενδιαφέρον έχει προκαλέσει πρωτίστως η πρωταγωνίστρια, η super star Τζούλια Ρόμπερτς με τους Ιθαν Χοκ και Τζι Έιτς Μαχερσάλα Αλί στο πλευρό της. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται σε παραγωγή του Netflix, κάνει το ντεμπούτο της! Υποδύεται την Αμάντα, η οποία μαζί με το σύζυγο και τα παιδιά τους, νοικιάζουν μια πολυτελή βίλα για το σαββατοκύριακο. Όμως δέχονται την αναπάντεχη επίσκεψη ενός πατέρα με την κόρη του, οι οποίοι τους ενημερώνουν για μία μυστηριώδη κυβερνοεπίθεση ενώ αναζητούν καταφύγιο στο σπίτι ως ιδιοκτήτες.  

Οι δύο οικογένειες έρχονται αντιμέτωπες με μια επερχόμενη καταστροφή που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Πώς αναδιαμορφώνονται οι στενοί μας δεσμοί σε στιγμές κρίσης; Το θρίλερ φαντασίας με τις ψυχολογικές και κοινωνικές προεκτάσεις, είναι βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Ρούμαν Αλάμ το 2020, βραβευμένο με το Εθνικό Βραβείο των ΗΠΑ. Διερευνάει θέματα φυλής, τάξης, εξουσίας και γονεϊκότητας  σε ένα έρημο σκηνικό στο Long Island της Νέας Υόρκης. Η σκηνοθεσία είναι του Σαμ Εσμαΐλ, ενώ η μουσική του Μακ Κουέιλ. Παίζουν επίσης οι Τσάρλι Έβανς Φέρρα Μακένζι, Μαϊχάλα Χέρολντ. Κάνει  και «πέρασμα» ως γείτονας εργολάβος ο Κέβιν Μπέικον.  

Το «Leave the World Behind» θα είναι διαθέσιμο στη πλατφόρμα Netflix από τις 8 Δεκεμβρίου. Στη μίνι κυκλοφορία της (22 Νοεμβρίου) στους κινηματογράφους των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου έλαβε πολύ θετικές κριτικές. Aναμένουμε λοιπόν. 

Ειδήσεις Τώρα

Xριστουγεννιάτικο Παρίσι: Το πολυσυζητημένο «σπιράλ» δέντρο στην Galeries Lafayette και όχι μόνο!

«Θεά» με παγιέτες και μονοχρωματικό μπρονζέ η Αμάλ, αντίπαλον δέος η Σιμόν Άσλεϊ

Guardian: Ψήφισε ως καλύτερο τραγούδι του 2023 το «American Whore» της Λάνα ντελ Ρέι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View