Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

«Θεά» με παγιέτες και μονοχρωματικό μπρονζέ η Αμάλ, αντίπαλον δέος η Σιμόν Άσλεϊ

«Θεά» με παγιέτες και μονοχρωματικό μπρο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Απονεμήθηκαν στο βροχερό Λονδίνο τα Βρετανικά Βραβεία Μόδας, δείτε νικητές και παρουσίες

Pink Gold ή Cooper;

Η άφιξη της 45χρονης Αμάλ Κλούνεϊ επισκίασε άπαντες στην τελετή απονομής των Βρετανικών Βραβείων Μόδας στο Royal Albert Hall, αν και το red carpet ήταν στην πλειοψηφία του απογοητευτικό. Η λιβανέζα μεγαλοδικηγόρος ανθρωπίνων δικαιωμάτων και σύζυγος του super star του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνει έκανε μια super glam εμφάνιση στο Λονδίνο, επιλέγοντας αστραφτερή τουαλέτα Versace γεμάτη παγιέτες, με ντεγκραντέ εφέ.

Μάλιστα, επένδυσε στο μονοχρωματικό total look του μπρονζέ καθώς το nude μακιγιάζ με το γκλίτερ, τα μαλλιά της με τις νέες καραμελένιες ανταύγειες δια χειρός του Ελληνα κομμωτή Δημήτρη Γιαννέτου αλλά και τα αξεσουάρ της εστίασαν στον ίδιο τόνο. Το φόρεμα είχε την κλασική, θηλυκή γραμμή που συνηθίζει και διέθετε «ουρά»- άλλωστε η Αμάλ δεν πειραματίζεται με παροδικά trends. Εφθασε στο event συνοδευμένη από την μητέρα της Μπάρια και τη διάσημη makeup artist Charlotte Tilbury των ομώνυμων προιόντων.

Αμάλ Κλούννεϊ με Versace

Αμάλ Κλούννεϊ με Versace

Από εκεί και πέρα, οι αμερικανίδες celebrities Γκουίνεθ Πάλτροου και Αν Χάθαγουέι με Valentino προσέλκυσαν το ενδιαφέρον, δίχως όμως να εντυπωσιάσουν. Η Πάμελα Αντερσον ήταν επίσης εκεί επιμένοντας στο τελείως άβαφο πρόσωπο. Μόνο η νεαρή βρετανίδα star της σειράς εποχής «Bridgerton» Σιμόν Ασλει με την εξωτική ομορφιά και τα απίστευτα πόδια έκανε πάταγο. Το φόρεμά της, επίσης Valentino, ήταν υπερβολικά κοντό, με sexy ανοίγματα ενώ βασιζόταν στην ένωση λευκών λουλουδιών. Η 28χρονη ήταν πολύ κεφάτη και με «αέρα» ανερχόμενης ντίβας… Μπροστά της έδειχναν θαμπές διασημότητες όπως η Κέιτ Μος και η Πόπι Ντελεβίν.

Σιμόν Ασλει με Valentino dress και τον τ...

Σιμόν Ασλει με Valentino dress και τον τιμώμενο επικεφαλής Pierpaolo Piccioli

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν ο Jonathan Anderson για τη δουλειά του στα σήματα JW Anderson και Loewe, κατακτώντας το κορυφαίο βραβείο του Designer of the Year. Διακρίθηκαν ακόμα στη γυναικεία ένδυση ο Maximilian Davis του οίκου Ferragamo, ενώ το διεθνούς εμβέλειας Outstanding Achievement Award πήγε στον οίκο Valentino με καλλιτεχνικό διευθυντή τον Pierpaolo Piccioli.

 

Γκουίνεθ Πάλτροου με Valentino

Γκουίνεθ Πάλτροου με Valentino

Αν Χάθαγουει με Valentino

Αν Χάθαγουει με Valentino

Πάμελα Αντερσον με Stella Mc Cartney

Πάμελα Αντερσον με Stella Mc Cartney

Ρίτα Ορα με Primark

Ρίτα Ορα με Primark

Τέιλορ Ράσελ με Loewe

Τέιλορ Ράσελ με Loewe

Aλέξα Τσανγκ με 16Arlighton

Aλέξα Τσανγκ με 16Arlighton

Ολίβια Κούλπο με Miss Sohee Couture

Ολίβια Κούλπο με Miss Sohee Couture

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View