Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Louis Vuitton: Στόλισε βαλίτσα αντί του καθιερωμένου δέντρου στο λονδρέζικο ξενοδοχείο Claridge’s

Louis Vuitton: Στόλισε βαλίτσα αντί του ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πελώρια αποσκευή είναι μια σύγχρονη εγκατάσταση που ανοίγει αποκαλύπτοντας ένα βάθρο από καθρέφτες με δώρα

Πρωτοτύπησε ο γαλλικός κολοσσός Louis Vuitton στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του εμβληματικού ξενοδοχείου Claridge’s στο αριστοκρατικό Mayfair του Λονδίνου.

Μετά από άλλα διάσημα luxury fashion brands, ανέλαβε φέτος να στολίσει το παραδοσιακό δέντρο στη σάλα υποδοχής με το vintage ασπρόμαυρο δάπεδο. Όμως τελικά δημιούργησε μια logo βαλίτσα που ανοίγει αποκαλύπτοντας ένα βάθρο που παραπέμπει σε έλατο. Οι 15 κάθετοι «κορμοί» από καθρέφτη δένουν με τo χαρακτηριστικό art deco style του κτιρίου. Στην κορυφή φιγουράρει  το Asnières, το ιστορικό σπίτι και ατελιέ της οικογένειας Louis Vuitton στις όχθες του Σικουάνα. Τριγύρω σαν δώρα των ημερών έχουν τοποθετηθεί 21 μασκότ Louis Vuitton Vivienne, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Άγιου Βασίλη.

Θυμίζουμε πως είναι η 13η κατασκευή με υπογραφή οίκου μόδας καθώς έχουν προηγηθεί μεταξύ άλλων δέντρα των Lagerfeld, Dior, Dolce e Gabbana, Jimmy Choo. DVF, Alexander Mc Queen, Lanvin, Burberry κ.α.

H μαγεία του ταξιδιού είναι το μήνυμα του όλου project. Louis Vuitton και  Claridge’s συνδέονται άλλωστε και ιστορικά. Καταρχήν ιδρύθηκαν την ίδια χρονιά, το 1854. Τη δεκαετία του 1850 ο ίδιος ο Monsieur Louis Vuitton διορίστηκε ως προσωπικός layetier, δηλαδή συσκευαστής βαλιτσών της αυτοκράτειρας Ευγενίας, συζύγου του Ναπολέοντα Γ'. Η αυτοκράτειρα δεν άργησε να μετατρέψει το Claridge's στη χειμερινή της κατοικία και ο ίδιος ο Louis Vuitton αναλάμβανε να πακετάρει για τη διαμονή της. Αργότερα το πρώτο Louis Vuitton store γεννήθηκε γωνία με το Claridge's…

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View