Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Tα φερμουάρ που τρέλαναν κόσμο: Ασυναγώνιστη η Ζεντάγια στη Louis Vuitton front row

Tα φερμουάρ που τρέλαναν κόσμο: Ασυναγών...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αναστάτωσαν τη Champs-Elysées η πασαρέλα και οι καλεσμένοι του Ghesquière, δείτε φωτο

Κοσμοπλημμύρα για το Louis Vuitton show μέσα στην πελώρια, πλαστική εγκατάσταση σε έντονο πορτοκαλί που παρέπεμπε σε αερόστατο, τσίρκο και … οικοδομική ανακαίνιση.

Ο γεννημένος φουτουριστής Nicolas Ghesquière ως creative director, υποδέχθηκε πρεσβευτές, φίλους, πελάτες και υποστηρικτές στη λεωφόρο Champs-Elysées με αφορμή την επόμενη εαρινή collection. Ο production designer James Chinlund διαμόρφωσε τον αναπάντεχο χώρο ενώ ήχησε soundtrack του Zaho de Sagazan. Τα μοντέλα λάνσαραν bomber jackets, κορσέδες και πουκάμισα με πλούσιες φούστες και αλλόκοτα παπούτσια παραφράζοντας τα eighties και τις φορεσιές από ιστορίες φαντασίας. Οι συνδυασμοί χρωμάτων ήταν αστείρευτοι και έντονοι.

Η πολυτάλαντη super star Zεντάγια σε ρόλο ambassador επισκίασε άπαντες με την παρουσία της. Το υπέροχο σώμα της αναδείχθηκε με μακρύ λευκό φόρεμα σε πολύ εφαρμοστή γραμμή, με εντυπωσιακές τιράντες και διπλό, προκλητικό φερμουάρ. Τα fashion media έγραψαν αυτόματα για ένα statement zip dress που δεν ξεχνιέται εύκολα! Το μακιγιάζ της 27χρονης performer έδειχνε φωτεινό και φυσικό, ενώ τα κοσμήματα και οι λευκές γόβες ήταν κι αυτά Louis Vuitton.

Front row κάθισαν επίσης οι Κέιτ Μπλάνσετ, Αννα ντε Αρμας, Σίνθια Ερίβο, Φίμπε Ντάινεβορ, Λέα Σειντού, Τζέμα Χαν, Ρετζίνα Κινγκ, Σίρσα Ρόναν, Αλίσια Βικάντερ, Τζένιφερ Κόνελι, Τζάντεν Σμιθ, Σερένα Γουίλιαμς κ.α.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View