Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Το φετινό δέντρο του ξενοδοχείου Claridge’s είναι ένα πελώριο διαμάντι με υπογραφή Jimmy Choo

Το φετινό δέντρο του ξενοδοχείου Claridg...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συνεχίζεται η παράδοση του στολισμού από μεγάλα ονόματα της μόδας στην είσοδο του iconic hotel του Λονδίνου

Αρρηκτα συνδεδεμένο με την κλασική λονδρέζικη κουλτούρα της πολυτέλειας στην αριστοκρατική συνοικία Mayfair, το χριστουγεννιάτικο δέντρο του διάσημου, ιστορικού ξενοδοχείου Claridges διαθέτει και πάλι ηχηρή fashion υπογραφή. Μετά από Dior, Lagerfeld, Furstenberg, Burberry, Dolce e Gabbana κ.α. αυτή τη χρονιά το «ανέλαβε» ο κορυφαίος οίκος υποδημάτων και αξεσουάρ Jimmy Choo. O στολισμός αυτός έχει εξελιχθεί σε αξιοθέατο της περιόδου των γιορτών στη βρετανική πρωτεύουσα και τα αποκαλυπτήρια σηματοδοτούνται με πάρτι παρουσία celebrities. Αυτή τη χρονιά ο ευφάνταστος διάκοσμος σε style πολύτιμου πετραδιού, ξεφεύγει πολύ από τη συμβατική εικόνα ενός έλατου και ήδη την δημιουργία του «χαιρέτησαν» stars όπως η Σιένα Μιλερ , η Εριν Ο’ Κόνορκαι η Αιρις Λόου.

Για το 2022, η Sandra Choi του Jimmy Choo έπλασε το «The Diamond», ένα γλυπτικό αριστούργημα ύψους άνω των πέντε μέτρων, για την κατασκευή του οποίου χρειάστηκαν πάνω από 350 ώρες.

Αποτελείται από 69 καθρέφτες, 60 μέτρα αστραφτερά φώτα και 250 μεμονωμένα πάνελ αλουμινίου. Στην κορυφή λαμποκοπά ένας φούξια φιόγκος, ο οποίος αναφέρεται στην τελευταία Jimmy Choo collection. Μάλιστα το εσωτερικό του είναι επισκέψιμο. Πρόκειται σύμφωνα με τα βρετανικά media για ένα από τα πιο εντυπωσιακά δέντρα του ξενοδοχείου μέχρι σήμερα.

«Το Claridge’s είναι ένα κόσμημα όπως το διαμάντι που ενέπνευσε το δέντρο μας» διαμήνυσε η καλλιτεχνική ψυχή του οίκου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View