Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Tζούλια Ρόμπερτς: Πάλι με σορτς και «προχώ» παπούτσια στο Λονδίνο (υπήρξαν και beauty ενστάσεις)

Tζούλια Ρόμπερτς: Πάλι με σορτς και «προ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Σούσουρο με το τελευταίο Gucci look της 56χρονης αμερικανίδας super star στο red carpet

Aμφιλεγόμενα τα σχόλια για την εμφάνιση της Τζούλια Ρόμπερτς στο Mayfair του Λονδίνου με αφορμή την ειδική προβολή της ταινίας θρίλερ «Leave The World Behind». Η 56χρονη βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έδωσε το παρών με τη νεαρή συμπρωταγωνίστριά της Myha’la και τον Σαμ Ισμαηλ που έγραψε, σκηνοθέτησε και έκανε την παραγωγή για το Netflix. To ντύσιμό της άφησε λοιπόν ετερόκλητες εντυπώσεις.

 

Καταρχήν ξαναφόρεσε κοστούμι του οίκου Gucci, όχι συμβατικό, καθώς το σακάκι είχε ασορτί σορτς και όχι παντελόνι. Η Τζούλια διαθέτει υπέροχα, λυγερά και ψηλά πόδια όπως τα μοντέλα. Συν ότι τελευταία είναι πολύ πιο τολμηρή και απελευθερωμένη με τα fashion trends. Όμως οι ενστάσεις ήταν αλλού. Θεωρήθηκε πως τα avant garde παπούτσια με τα ασημένια κρόσσια και το περίεργο καλούπι δεν της ταίριαζαν. Η ηχηρή υπογραφή του Sabato de Sarno νέου επικεφαλής του Gucci, που λανσάρει τα συγκεκριμένα υποδήματα στην spring collection 2024 δεν «αγιάζει» το styling.

Επιπλέον, κρίθηκε πως αυτό το ροζ, ονόματι dusty pink δεν ταίριαζε με τη χλωμή και ώριμη επιδερμίδα της. Μήπως έπρεπε να φορέσει καλσόν ως 50+; Επίσης, το πρόσωπο, όπου μάλλον δεν υπήρχε καλυπτικό make up, έδειχνε ταλαιπωρημένο. Εμφανέστατα η star αποφεύγει το botox, γεγονός που πυροδότησε πολλά σχόλια στα περιοδικά για το δικαίωμα στην γοητεία της φυσικής εξέλιξης του χρόνου κόντρα στη λογική των αισθητικών επεμβάσεων.

Εμείς θα πούμε ότι χαιρόμαστε που η Τζούλια επέστρεψε στο φυσικό χάλκινο των μαλλιών της και ότι τα κοσμήματα Chοpard ήταν εκπληκτικά, αλλά και πως την επόμενη ενδυματολογική σαιζόν τα σορτς θα κάνουν σίγουρα θραύση….  

Ειδήσεις Τώρα

Αυξάνονται τα διόδια από 1η Ιανουαρίου - Πόσο θα κοστίζει η διαδρομή Αθήνα - Πάτρα

Πάτρα: Ξεκίνησε ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός στην πλατεία Γεωργίου- Στήνεται και καρουζέλ- ΦΩΤΟ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Προτείνει ροζ βελούδινο κοστούμι και περιδέραιο στους κυρίους για τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View