Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Αναστατώνοντας τους κυρίους: Με τα original Gucci loafers του '50 ο Πολ Μεσκάλ

Αναστατώνοντας τους κυρίους: Με τα origi...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Ο περιζήτητος Ιρλανδός ηθοποιός στέφθηκε campaign ambassador και όπως βλέπετε «του πάει» πολύ το ιταλικό style

Σύντομα θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στο «Μονομάχο 2» αλλά ήδη μας έχει κατακτήσει στη σειρά «Normal People» και στο «Afersun» που του χάρισε υποψηφιότητα για Οσκαρ. O 27χρονος Ιρλανδός ηθοποιός Πολ Μεσκάλ, κάτοχος του βραβείου Λόρενς Ολίβιε, ολοένα «ανεβαίνει» στο Χόλιγουντ αλλά φλερτάρει ταυτόχρονα και με την ιταλική μόδα.

 Η εναλλακτική του γοητεία αλλά και το ότι συγκαταλέγεται στους best dressed stars της νεότερης γενιάς, φάνηκε πως κέντρισε το διάσημο οίκο Gucci σε σημείο να τον στέψει ambassador της τελευταίας επετειακής του καμπάνιας. Ντυμένος με αξεπέραστα φετίχ της ανδρικής γκαρνταρόμπας όπως το λευκό τι-σερτ, το τζιν παντελόνι, η μπεζ καμπαρντίνα και το σκούρο μπλε blazer με το γαλάζιο εσωτερικό πουκάμισο, ο Πολ λανσάρει τα πλέον iconic μοκασίνια του label.

Με τη συμπλήρωση 70 χρόνων από το λανσάρισμα των Horsebit 1953 loafers, ποζάρει με  το original σχέδιο από τα ‘50s. Είναι πρώτη φορά που δοκιμάζεται ως μοντέλο σε old & new λογική. Τα συγκεκριμένα παπούτσια είναι από τα πιο αναγνωρίσιμα στην ιστορία της μόδας. Φτιάχθηκαν με έμπνευση την ιππασία και στολίζονται από το πασίγνωστο σύμβολο Horsebit με τα ενωμένα πέταλα αλόγου, που δεσπόζει γενικότερα στα Gucci αξεσουάρ. Ο Πολ τα αναδεικνύει μέσα σε ένα stylish καθιστικό σε μαύρο και ταμπά. Εκπροσωπεί τη νέα εποχή της εταιρείας, κόντρα στο τρελό mix & much των Alessandro Michele και Harry Styles.

Μαζί του, στην καμπάνια για τα Horsebit 1953 loafers, πρωταγωνιστεί και ο Κινέζος ηθοποιός και τραγουδιστής Xiao Zhan, που έχει μεγάλη απήχηση στο νεαρόκοσμο. Τα εν λόγω παπούτσια - εφόσον κύριοι θέλετε να ξοδευτείτε- αποτελούν επένδυση για την ανδρική ντουλάπα. Τα φοράς τώρα, τα φοράς και σε είκοσι χρόνια. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View