Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κέιτ Μίντλετον: Επιμένει στο πάντρεμα luxury και fast fashion όπως πολλές γυναίκες

Κέιτ Μίντλετον: Επιμένει στο πάντρεμα lu...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πολυσυζητήθηκε το look της με Zara blazer και Chanel bag στη διαχρονική ασπρόμαυρη διχρωμία

Δεν μπορεί, θα έχετε εντοπίσει στα καταστήματα την υπερπροσφορά σε τουίντ ή μπουκλέ σακάκια, το ατέλειωτο black & white αλλά και την στροφή σε ραφινάτα office looks.

Το λεγόμενο tailoring, δηλαδή κοστούμια, ταγέρ, blazers, παντελόνια που δείχνουν ποιοτικά και καλοραμμένα, έχουν εξελιχθεί σε best seller! H πριγκίπισσα της Ουαλίας λέει ναι στην τάση εδώ και πολύ καιρό, παραμερίζοντας τα αγαπημένα της φορέματα, ενώ όπως κάνουν οι περισσότερες γυναίκες συνδυάζει συχνά μια επώνυμη, ακριβή τσάντα με προσιτά κομμάτια fast fashion.

Στην τελευταία της, πολυσυζητημένη εμφάνιση υιοθέτησε ένα εκρού σακάκι Zara με μπουκλέ υφή, σταυρωτό πατρόν και χρυσά κουμπιά, με ένα iconic τσαντάκι Chanel. Aυτά τα δυο ήταν αρκετά εντυπωσιακά, ώστε να συμπληρωθούν από ένα απλό, φαρδύ παντελόνι και γόβες σε μαύρο.

Αφορμή ήταν το Rugby World Cup στη Μασσαλία της Γαλλίας. Τα διεθνή media έσπευσαν βέβαια να σχολιάσουν την τεράστια αντίθεση στο κόστος του Zara blazer και μιας Chanel bag. Η Κέιτ Μίντλετον πάντως έδειχνε να νιώθει πολύ άνετα με το outfit, είτε παρακολουθώντας στις κερκίδες είτε συγχαίροντας τους παίκτες στα παρασκήνια. Αυτό το ντύσιμο ταιριάζει σε πολλές περιστάσεις και σιλουέτες. Το συστήνουμε ανεπιφύλακτα. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View