Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Kέιτ Μίντλετον: «Διαφορετική» με πλεκτό σύνολο, υπέκυψε κι αυτή στο γαλλικό label Sezane

Kέιτ Μίντλετον: «Διαφορετική» με πλεκτό ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 41χρονη πριγκίπισσα της Ουαλίας υιοθέτησε μια ακόμα τάση, παραμερίζοντας κοστούμια, φορέματα και μαντό

Πολυφωτογραφημένη και πάλι η Κέιτ Μίντλετον με αφορμή μια επίσκεψή της στο Trent University στο Νότινχχαμ.

Η καλλίγραμμη πριγκίπισσα συνάντησε φοιτητές και εκπαιδευτικούς με θέμα την πνευματική και ψυχική υγεία, δείχνοντας πολύ ανανεωμένη και ενημερωμένη στυλιστικά. Συγκεκριμένα, παραμέρισε τα μίντι εβαζέ φορέματα, τα coat dresses και τα κοστούμια που φοράει τελευταία, επιλέγοντας ένα πλεκτό co-ord set, δηλαδή ασορτί σύνολο τοπ με φούστα, στην ποιότητα rib merino wool.  H εφαρμοστή του γραμμή που αναδείκνυε τη λυγερή σιλουέτα της Κέιτ, αλλά και το φωτεινό εκρού χρώμα εντυπωσίασαν όσους την είδαν.

Πρόκειται για κομμάτια του γαλλικού label Sezane, που συγκαταλέγεται στις θεαματικά ανερχόμενες εταιρείες σε French style. Και τα δυο κοστίζουν  περίπου 260 ευρώ. Τιμή όχι απρόσιτη, αν και στα πολυκαταστήματα έχουμε εντοπίσει πολλά παρόμοια σετ, με πολύ πιο οικονομικό κόστος. Για δεύτερη χειμερινή σαιζόν στα καταστήματα κυκλοφορούν πάντως μάλλινα σετ αλλά και πλεκτά φορέματα που είναι ιδανική πρόταση ένδυσης πόλης καθώς ζεσταίνουν, δεν ζαρώνουν και διευκολύνουν κάθε κίνηση. Η γήινη παλέτα αποτελεί θαυμάσια εναλλακτική του μαύρου, οπότε δώστε τους την πρέπουσα προσοχή. Επιπλέον, αλλάζοντας αξεσουάρ μεταμορφώνονται πολύν εύκολα.

Η Κέιτ «έδεσε» το σύνολο με κλασικές μπεζ γόβες Gianvito Rossi και σκουλαρίκια Simone Rocha με χρυσό και πέρλες. Κρατούσε διαχρονική τσάντα του βρετανικού brand Turing, με «χεράκι» από αυτές που λατρεύει το Μπάκινχαμ. Τα μαλλιά της είναι πια πολύ πιο ανοιχτά με χάλκινες λάμψεις, χτενισμένα σε κύματα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View