Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Λονδίνο, Victoria & Albert: Ξετυλίγει την απίθανη γκαρνταρόμπα της Ναόμι σε τιμητική ρετροσπεκτίβα

Λονδίνο, Victoria & Albert: Ξετυλίγε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βρετανίδα καλλονή είναι το πρώτο super model που γίνεται… έκθεμα στο διάσημο μουσείο

Κάνει ξανά τη διαφορά.

Λίγο πριν κλείσει 40 χρόνια καριέρας στο παγκόσμιο προσκήνιο της μόδας- καθώς έκανε το ντεμπούτο της πριν κλείσει τα 15 της χρόνια- η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας Ναόμι Κάμπελ εμπνέει μια πολυαναμενόμενη έκθεση στο μουσείο Victoria & Albert στην καρδιά του Λονδίνου.

Τον προσεχή Ιούνιο, θα εγκαινιαστεί η πρωτότυπη έκθεση με 100 εμβληματικά looks της στο πέρασμα των χρόνων. Εννοείται πως μιλάμε για εκπληκτικές αλλά και ιστορικές δημιουργίες των μεγαλύτερων σχεδιαστών, κάποιες από τις οποίες ανήκουν στο προσωπικό της βεστιάριο. Με τίτλο «Naomi» θα παρουσιαστούν κομμάτια των Gianni Versace, Azzedine Alaïa, Vivienne Westwood, Alexander McQueen κ.α. Η τιμώμενη προέρχεται από τη «χρυσή εποχή» των nineties, που έκανε τα μοντέλα πραγματικές super stars ενώ ακόμα παραμένει περιζήτητη στα catwalks. Πρόσφατα μάλιστα έγινε μητέρα δυο παιδιών. 

Με τον Gianni Versace

Με τον Gianni Versace

Με τη Vivienne Westwood

Με τη Vivienne Westwood

Με τον Azzedine Alaia

Με τον Azzedine Alaia

«Για μένα, αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό, είναι ο τρόπος με τον οποίο η 40χρονη καριέρα της διασταυρώνεται με την υψηλή μόδα. Αφηγούμαστε την ιστορία μιας καριέρας μέσα από ρούχα τα οποία είναι εξαιρετικά» τόνισε η επιμελήτρια Σόνετ Στάνφιλ.

«Είναι παγκοσμίως γνωστή ως supermodel, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος και δημιουργικός άνθρωπος και όλα αυτά την κάνουν μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της σύγχρονης κουλτούρας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που εργαζόμαστε με τη Ναόμι Κάμπελ σε αυτό το project και το ότι γιορτάζουμε την καριέρα της με το κοινό μας» πρόσθεσε.

Aναδρομικές εμφανίσεις της

Aναδρομικές εμφανίσεις της

Η 53χρονη Ναόμι σήμερα

Η 53χρονη Ναόμι σήμερα

Ανάμεσα στα εκθέματα θα είναι και το ροζ outfit που ανέδειξε η Ναόμι στο Met Gala 2019 δια χειρός Pierpaolo Piccioli για τον οίκο Valentino.

Είναι πάντως η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο για μοντέλο, σε έναν χώρο που έχει ασχοληθεί στυλιστικά με είδωλα όπως π.χ. ο Ντέιβιντ Μπόουι.

Met Gala 2019

Met Gala 2019

Σε ανάρτησή της στο διαδίκτυο η αγέραστη ντίβα της μόδας έγραψε: «Είναι τιμή μου που μου ζητήθηκε από το V&A να μοιραστώ με τον κόσμο τη ζωή μου με τα ρούχα. Η συλλογή μόδας του V&A είναι μία από τις μεγαλύτερες στον κόσμο και είναι ευλογία να συνεργάζομαι μαζί τους για να μοιραστώ την ιστορία μου».  

 Ειδήσεις Τώρα

Vera Wang Bride 2024: Η βασίλισσα των νυφικών μας ξελογιάζει με νέες προσταγές

Πάτρα: Βάζουν «λουκέτο» τα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Αχαΐα: «Φέτος δε θα μείνει ελιά που να μη μαζευτεί»- Η τιμή του λαδιού οδηγεί οικογένειες πίσω στο «ξεχασμένο» χωράφι

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View