Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Vera Wang Bride 2024: Η βασίλισσα των νυφικών μας ξελογιάζει με νέες προσταγές

Vera Wang Bride 2024: Η βασίλισσα των νυ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Με αφορμή τη Bridal Week της Νέας Υόρκης, απευθύνθηκε στις νύφες του σήμερα (δείτε υπέροχες φωτο)

Πάνω από τρεις δεκαετίες στο «θρόνο» της bridal fashion στην Αμερική και βέβαια έχοντας «χτίσει» ένα κορυφαίο label διεθνούς ακτινοβολίας, η Vera Wang πρωταγωνίστησε και πάλι στη Bridal Week της Νέας Υόρκης.

Η μικροσκοπική Ασιάτισσα που θεωρείται αυθεντία στο χώρο του νυφικού, ενώ ταυτόχρονα έχει πολυσυζητηθεί ως άπιαστο είδωλο νεότητας στα 74 χρόνια της, έγινε ξανά πρώτο θέμα στα σημαντικότερα περιοδικά. Ο λόγος; Λάνσαρε τη σειρά Vera Wang Bride 2024, με προτάσεις για όλη την επόμενη χρονιά. Μόλις μάλιστα «βγήκαν» εικόνες για το φθινόπωρο 2024, στολισμένες με άνθινα headpieces και μάσκες. Τα μπούστα, τα στράπλες, τα διακοσμημένα τούλια και οι κομψοί φιόγκοι μας ξετρέλαναν.  Οι δημιουργίες της αναδείχθηκαν πλάι σε άλλα εκλεκτά bridal brands όπως Badgley Mishka, Monique Lhuillier, Sareh Nouri, Theia, Yellow by Sahara, Anne Barge κ.α. αλλά εκείνη είναι αναμφίβολα η star του είδους.

Vera Wang fall 2024

Vera Wang fall 2024

Το όνομα Vera Wang είναι συνώνυμο του σύγχρονου wedding chic αλλά και των celebrities με νυφικό. Όπως ομολογεί η ίδια, έχει ντύσει πια χιλιάδες νύφες και συμπεραίνει πως τα πράγματα έχουν αλλάξει.

«Δεν μιλάμε πλέον για μια θρησκευτική τελετή που καταλήγει σε ένα απλό γεύμα μεταξύ συγγενών και φίλων, όπως συνηθιζόταν όταν παντρεύτηκα εγώ. Οι εναλλαγές τοποθεσίας, τα parties και οι δεξιώσεις έχουν επηρεάσει πολύ το βεστιάριο της νύφης. Εχουμε πολλές διαφάνειες, διάφορα κοψίματα, ανοίγματα, όπως και επιρροές από το χολιγουντιανό red carpet. Οι ίδιες οι γυναίκες έχουν αλλάξει και η εμφάνισή τους αντικατοπτρίζει όσα συμβαίνουν γύρω τους. Το design ποικίλλει στυλιστικά. Σαν οίκος φέραμε την εξέλιξη της μόδας στη νυφική ένδυση. Δεν προέχει πια το θέμα της ηλικίας αλλά των καινούριων «εργαλείων» και επιρροών που διαθέτουμε» ανέφερε η σχεδιάστρια στην ιταλική Vogue.

Yπενθύμισε μάλιστα πως η εταιρεία επεξεργάστηκε πρώτη την ιδέα του lingerie αλλά τόλμησε μαύρο και κόκκινο στα νυφικά. Απέδειξε πως ακόμα και ένα φόρεμα μπορεί να γίνει νυφικό. Φέτος άλλωστε, στοιχεία της νυφικής γκαρνταρόμπας επηρέασαν και πασαρέλες όπως των Prada και Valentino, έτσι μπήκαν στην καθημερινότητα τρισδιάστατα λουλούδια και μοτίβα από δαντέλες.

«Οι γυναίκες θέλουν να απολαύσουν την ημέρα του γάμου τους. H Vera Wang χαίρεται να τις βλέπει αισθησιακές, sexy και με έμφαση στο σώμα τους αλλά ταυτόχρονα ψάχνει μια ισορροπία όλων αυτών με την παράδοση».

Τί θα συμβούλευε μια νύφη όταν πηγαίνει να διαλέξει το νυφικό της;

«Να είναι ανοιχτή. Να είναι ο εαυτός της. Να μην αφήνει κανέναν να της υποδείξει πως πρέπει να φαίνεται. Είναι η δική της μέρα. Κάθε γυναίκα δείχνει ωραιότερη από ποτέ όταν αισθάνεται σίγουρη για τον εαυτό της. Όχι μόνο με το ρούχο αλλά και με τους ανθρώπους γύρω της».

 

 

Μοντέλα του φετινού χειμώνα και της επόμ...

Μοντέλα του φετινού χειμώνα και της επόμενης άνοιξης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View