Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Μια γλύκα: Η Αριάνα Γκράντε ως νύφη ήταν αφοπλιστικά ο εαυτός της

Μια γλύκα: Η Αριάνα Γκράντε ως νύφη ήταν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το νυφικό, το beauty look και ο μεγάλος φιόγκος με το κοντό πέπλο που θύμιζαν Οντρει Χέμπορν

Η μικροσκοπική pop star Αριάνα Γκράντε δημοσιοποίησε στο Instagram γαμήλιες φωτογραφίες από τις αρχές του μήνα και σαν νύφη ήταν πραγματικά ο εαυτός της. Για το γάμο της με τον 25χρονο μεσίτη Ντάλτον Γκόμεζ, που είναι στο πλευρό της εδώ και ενάμισι χρόνο, επέμεινε στο ρομαντικό και χαριτωμένο κοριτσίστικο style της, που έχει λατρέψει ο νεαρόκοσμος διεθνώς.

Το νυφικό της έφτιαξε από φίνο μετάξι η διάσημη σχεδιάστρια Vera Wang που φημίζεται για τις νυφικές τουαλέτες της. Σε κλασικό ιβουάρ τόνο, ήταν ένα στράπλες φόρεμα με εφαρμοστό μπούστο και γυμνή πλάτη την οποία στόλιζε χαμηλά στη μέση ένα ντραπάρισμα. Ετσι, η ντελικάτη σιλουέτα της αμερικανίδας τραγουδίστριας υπογραμμίστηκε με λιτό, κομψό αλλά δίχως πολλές φιοριτούρες τρόπο. Το beauty look ήταν πάντως αυτό που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση. Μακιγιάζ σε απαλές ροζ αποχρώσεις με cat eyes, μακριές βλεφαρίδες και nude χείλη. Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα κατά το ήμισι προς τα πίσω θυμίζοντας την αγαπημένη της αλογοουρά. Στο κεφάλι κοντό, τούλινο πέπλο και ρετρό φιόγκος που παρέπεμπε στην Οντρει Χέμπορν. Ariana Grande εμεινε πιστή στο signature beauty look της, επιλέγοντας ένα ρομαντικό half up half down και cat eyes, μακριές βλεφαρίδες και nude χείλη για το μακιγιάζ. Η συνολική αισθητική του bridal outfit αποθεώθηκε από τα media.

To ζευγάρι επέλεξε μια μικρή τελετή με μόλις 20 καλεσμένους στο σπίτι της star στο Montecito της Καλιφόρνια, η οποία είχε κρατηθεί μυστική. Στην αμερικάνικη Vogue είδαμε πολλές λεπτομέρειες της προετοιμασίας και τα πανύψηλα platform ψηλοτάκουνα Giuseppe Zanotti όπως και τα σουλαρίκια με πέρλες και διαμάντια by Lorraine Schwartz. Ο γαμπρός επέλεξε  σμόκιν με ετικέτα Tom Ford.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View