Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Με δύο παραμυθένια νυφικά της Vera Wang παντρεύτηκε η Γκουέν Στεφάνι

Με δύο παραμυθένια νυφικά της Vera Wang ...

Η 72χρονη σχεδιάστρια, γνωστή για τα νυφικά της, ενσωμάτωσε το τολμηρό style ένδυσης της Stefani στις αντίστοιχες νυφικές δημιουργίες της.

Όχι ένα, αλλά δύο custom made νυφικά Vera Wang φόρεσε η Γκουέν Στεφάνι την ημέρα του γάμου της, με τον επί έξι χρόνια σύντροφό της! Η 72χρονη σχεδιάστρια, γνωστή για τα νυφικά της, ενσωμάτωσε το τολμηρό style ένδυσης της Stefani στις αντίστοιχες νυφικές δημιουργίες της. 

Το πρώτο, το οποίο φορούσε η Στέφανι, όταν είπε το «Δέχομαι» στον Blake Shelton, ήταν ένα προσαρμοσμένο φόρεμα από λευκό μεταξωτό georgette, με λαιμόκοψη, ανοιχτή πλάτη, προσαρμοσμένο μπούστο και φούστα από τούλι.

Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα απλά για την μεγάλη της μέρα, τραβηγμένα κάτω από το λευκό πέπλο, το οποίο περιείχε κεντημένα ονόματα των γιων της, Kingston James McGregor, 15, Zuma Nesta Rock, 12, και Apollo Bowie Flynn, 7.

 

 

Η Stefani συνδύασε την εμφάνιση με λευκές καουμπόικες μπότες στιλέτο και ένα κοντό πέπλο στολισμένο με λουλούδια και έναν απλό λευκό φιόγκο. Τα αξεσουάρ της ήταν ένα χρυσό βραχιόλι, λαμπερά σκουλαρίκια και ένας σταυρός.

«Χρειάζεσαι ένα φόρεμα για πάρτι όταν παντρεύεσαι τον Blake Shelton», έγραψε στο Instagram, ανεβάζοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Wang έχει ντύσει την Stefani, με νυφικό φόρεμα.

Το 2019, η Wang δημιούργησε ένα λευκό φόρεμα για την Stefani για τα People's Choice Awards, όπου κέρδισε το Fashion Icon Award.

Η τραγουδίστρια φόρεσε σε ένα λευκό φόρεμα με χαμηλό στράπλες και μεγάλο μαύρο φιόγκο, βελούδινα μαύρα γάντια, μαύρες διχτυωτές κάλτσες και μαύρες μπότες. Κεντημένες στο φόρεμα ήταν οι λέξεις "Fashion Icon" σε μια γοτθική γραμματοσειρά που είχε χρησιμοποιήσει η Stefani σε ένα άλμπουμ της.

 

Πηγή : people.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View