Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BEAUTY

/

Vera Wang: Χαρακτηρίζεται πλέον φαινόμενο, δεν γίνεται να δείχνει έτσι στα 74!

Vera Wang: Χαρακτηρίζεται πλέον φαινόμεν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Τρελαμένα τα αμερικάνικα και διεθνή media με τη νεανική της εικόνα, ανεβάζει εικόνες σε υπέροχο style (Εγινε και Barbie)

Δεν είναι η πρώτη φορά που η διάσημη αμερικανίδα σχεδιάστρια Vera Wang προκαλεί σάλο με την εικόνα της. Εχοντας συνδέσει το όνομά της με τα πλέον romantic chic νυφικά και μοναδικές αριστοκρατικές τουαλέτες, η μικροσκοπική ασιάτισσα δημιουργός έγινε πρόσφατα και κούκλα Barbie λόγω του παρουσιαστικού της.

Στα 74 χρόνια της θυμίζει κοριτσάκι και ντύνεται με την τελευταία λέξη της μόδας. Και της πάει! Πουθενά δεν έχουμε δείγματα παραμόρφωσης από αισθητικές επεμβάσεις, ούτε styling παράταιρο. Λες και την έχει ξεχάσει ο χρόνος κυριολεκτικά.

Ντυμένη με έμπνευση το Woodstock

Ντυμένη με έμπνευση το Woodstock

H Barbie Vera Wang

H Barbie Vera Wang

Στις τελευταίες της αναρτήσεις προβάλλει δημιουργίες της – ρούχα και αξεουάρ αλλά και είδη σπιτιού- ως σύγχρονη resort princess. Κανένα mini dress, κανένα crop top ή ακόμα και τζιν σορτσάκι δεν την φοβίζει. Διατηρεί πάντα τα ίδια, ολόισα καστανά μαλλιά, το ίδιο βάρος και την ίδια λαμπερή επιδερμίδα. Όπως γράφεται μάλλον «ανακάλυψε το μυστικό της αιώνιας νεότητας». Δείτε τις φωτογραφίες της με φόντο ένα εντυπωσιακό εξοχικό στο Watermill της Νέας Υόρκης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View