Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

100 χρόνια Disney με έμβλημα το αστραφτερό Swarovski γοβάκι της Σταχτοπούτας

100 χρόνια Disney με έμβλημα το αστραφτε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η Giovanna Battaglia- Engelbert υπογράφει το αριστοτεχνικά φτιαγμένο αναμνηστικό που θα δημοπρατηθεί για το Make-A-Wish®.

Ως κορυφαίο επετειακό προιόν για τα 100 χρόνια της Disney λανσάρεται το παραμυθένιο αναμνηστικό διακοσμητικό με το κρυστάλλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας. Ο διάσημος οίκος Swarovski και η απίθανα στυλάτη creative director Giovanna Battaglia- Engelbert, έφτιαξαν αυτό που κυριαρχεί στη λίστα ειδών Disney 100 Years of Wonder.

Η Disney γιορτάζει παγκοσμίως έναν αιώνα διαδρομής συνάπτοντας  ηχηρές συνεργασίες με fashion brands, μουσικούς, ηθοποιούς, κινηματογραφιστές και εικαστικούς. Ειδικά όμως η Swarovski με το αντίγραφο του υποδήματος που δημιουργήθηκε για την ταινία «Σταχτοπούτα» κλέβει τις εντυπώσεις. Κατασκευασμένο στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας στις αυστριακές Άλπεις, το εμβληματικό γοβάκι είναι ασυναγώνιστο, εκπροσωπώντας τη λαμπερή κληρονομιά της Disney.

Μικρό έργο τέχνης, διαθέτει 221 όψεις! Είναι λαξευμένο σε συμπαγές κρύσταλλο Aurora Borealis, το οποίο διαθέτει μοναδικές ανακλαστικές ιδιότητες. Αναδεικνύοντας την εξαιρετική τεχνογνωσία της Swarovski, το γοβάκι χρειάστηκε μια ομάδα οκτώ τεχνικών και 150 ώρες κατασκευής. Πρόκειται να δημοπρατηθεί στη μεγάλη γιορτή Disney 100 Years of Wonder για την υποστήριξη του Make-A-Wish®.

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω σε αυτόν τον παγκόσμιο εορτασμό της δημιουργικότητας» αναφέρει η ιταλίδα πρώην μοντέλο, στυλίστρια και designer Giovanna Engelbert.

 «Αυτό που με ενέπνευσε να αναδημιουργήσω το εμβληματικό κρυστάλλινο γοβάκι της Σταχτοπούτας για το Disney100 είναι το όνομα του φιλανθρωπικού οργανισμού. Είναι η ιδέα της ευχής. Αναμφισβήτητα το γοβάκι της Σταχτοπούτας είναι το πιο διάσημο παπούτσι στον κόσμο. Είναι μεταμορφωτικό. Είναι γεμάτο μαγεία. Οπότε ήταν ο τέλειος τρόπος να ενώσω τον κόσμο της Swarovski με τον κόσμο της Disney».

Η μακροχρόνια συνεργασία της Swarovski με τη Disney ξεκίνησε πριν σχεδόν είκοσι χρόνια. Από 2005 οίκος «ζωντανεύει» εμβληματικούς χαρακτήρες σε κρυστάλλινες φιγούρες. Μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου, θα βγει η ειδική συλλογή Disney100 x Swarovski με κοσμήματα και προϊόντα διακόσμησης, εμπνευσμένα από τον Mickey, τον Donald και τη Minnie.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View