Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

DECO

/

Γλάσο και ζάχαρη κρυστάλλων Swarovski! Μαγεύει το Annabel’s με διάκοσμο Giovanna Battaglia Engelbert

Γλάσο και ζάχαρη κρυστάλλων Swarovski! Μ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

H περίφημη ιδιωτική λέσχη του Λονδίνου εξέπληξε με τη γιορτινή της πρόσοψη σε style Χάνσελ και Γκρέτελ

Ορδές κόσμου για φωτογραφίες έξω από την φημισμένη ιδιωτική λέσχη μελών του Λονδίνου Annabel’s. Εκεί, στο γεωργιανό, χαρακτηριστικό κτίριο όπου συχνάζουν πλούσιοι, ισχυροί και celebrities για να διασκεδάσουν με υπερπολυτελείς παροχές, παρατηρείται τουλάχιστον εξωτερικά μεγάλη κίνηση από τον απλό κόσμο. Λόγω Χριστουγέννων η πρόσοψη απευθύνει ένα παραμυθένιο κάλεσμα σε όλους και «ζωντανεύει» με λάμψη και χρώμα την πλατεία Berkeley του Mayfair. H χαρούμενη και απίστευτα αστραφτερή αναπαράσταση ενός σπιτιού με ζαχαρωτά, με σκόνη κρυστάλλου Swarovski από ζάχαρη, που επινοήθηκε από τη δημιουργική διευθύντρια της Swarovski, Giovanna Battaglia Engelbert είναι πραγματικά εκθαμβωτική. Ετσι,Swarovski και Annabel’s έχουν δημιουργήσει μια υπαίθρια έκθεση, που γιορτάζει τις παραδόσεις, τα θαύματα και ό,τι συμπεριλαμβάνει αυτή η εποχή. Όπως λέει η 42χρονη ιταλίδα style icon και fashion editor, που πλέον έχει αναλάβει τις σειρές κοσμημάτων Swarovski: «Η εορταστική περίοδος έφτασε επιτέλους και είχαμε τη μεγαλύτερη χαρά να ζωντανέψουμε έναν κόσμο ονείρων και φαντασίας. Ως παιδί, πάντα φανταζόμουν να μπαίνω σε ένα σπίτι με ζαχαρωτά και το να έχω τώρα την ευκαιρία να το «αποκρυσταλλώσω» μου έδωσε τη μεγαλύτερη χαρά. Ελπίζω αυτή η έκθεση να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να θυμίσει τα θαύματα της εορταστικής περιόδου. Ο κόσμος ζαχαρωτών και η Swarovski συναντώνται την περίοδο των γιορτών μετατρέποντάς την σε μαγεία». 

«Σαν ένας φωτεινός φάρος που φωσφορίζει από χαρά» περιγράφεται το project από την Tatiana Kharchylava, Annabel’s Creative Director. Συγκεκριμένα, η κύρια πρόσοψη είναι κατασκευασμένη από εκατομμύρια κρυστάλλους Swarovski σε χρώμα καραμέλας, με γλάσο από υαλοβάμβακα και με κρυστάλλινη λεπτομέρεια στο περίγραμμα της οροφής Οι κύκνοι Swarovski, πλαισιωμένοι από ζαχαρωτά και μεγάλα γλυκά, λάμπουν στα παράθυρα. Οι κολώνες που πλαισιώνουν την είσοδο της Annabel’s, είναι τυλιγμένες με σμαραγδένια και διάφανα κρύσταλλα, ενώ λίγο πιο δίπλα, βρίσκεται ένας μεγάλος Άγιος Βασίλης που καλωσορίζει τους επισκέπτες. Μπαίνοντας στη λέσχη το άλογο καρουζέλ της Annabel’s «πετάει» πάνω από τους επισκέπτες με μια υπέρλαμπρη διακοσμημένη σέλα. Το θέμα της πρόσοψης συνεχίζεται στο «The Garden», όπου οι μινιατούρες σπιτιών με ζαχαρωτά πλαισιώνουν το «The Sunken Bar» που αναπαριστά τις παραδοσιακές διακοπές. Το κεντρικό δέντρο είναι επίσης γεμάτο με χιλιάδες κρύσταλλα Swarovski.

Μάλιστα, και οι διάσημοι θυρωροί της Annabel’s στέκονται φρουροί φορώντας στολές υψηλής ραπτικής, που δημιούργησε ο Βρετανός σχεδιαστής Richard Quinn για την περίσταση. «Καθώς ο κόσμος αρχίζει να «ανοίγει» ξανά, είναι μεγάλη χαρά να συμμετέχω σε ένα τόσο χαρούμενο και εορταστικό έργο. Έχουμε σχεδιάσει περίτεχνα διακοσμημένες κάπες, καπέλα και παπούτσια, συμπληρώνοντας το θέμα της κρυσταλλωμένης πρόσοψης της Annabel‘s, παρέχοντας ένα θερμό καλωσόρισμα στους καλεσμένους που εισέρχονται στον «μαγικό κόσμο» αναφέρει ο ίδιος.

Θυμίζουμε πως η μιλανέζα Giobanna Battaglia Engelbert, υπήρξε μοντέλο των Dolce e Gabbana αλλά και στυλίστρια και fashion editor των ιταλικών εκδόσεων της Vogue πριν μεταφερθεί στη Νέα Υόρκη και στο περιοδικό W. Πλέον ως Global Creative Director του ομίλου  Swarovski, ζει στην Αμερική αλλά η οικογενειακή της βάση είναι στη Στοκχόλμη όπου ζει με το σύζυγό της επενδυτή ακινήτων και την κόρη τους. Ανέκαθεν λατρεύαμε το πολύ προσωπικό της γούστο στο ντύσιμο!

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View