Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Vogue Greece: «Key bags» οι τσάντες Park House με την υπογραφή της Φαίδρας Κατσάμπα

Vogue Greece: «Key bags» οι τσάντες Park...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Εκτενής παρουσίαση των νέων προτάσεων της πατρινής καταγωγής συνδημιουργού του brand

Εκτενές και εγκωμιαστικό δημοσίευμα στην ελληνική Vogue για το label τσαντών Park House, που λάνσαραν από το 2016 η ενδυματολόγος Φαίδρα Κατσάμπα με τις πατρινές ρίζες και η στενή της φίλη  Γιασεμή Πέρου, αρχιτέκτων μηχανικός.

Η Φαίδρα είναι κόρη του διαπρεπούς δερματολόγου Ανδρέα Κατσάμπα ( του οποίου το όνομα συνδέεται με την παλιά βιομηχανική οικογένεια της Πάτρας αλλά και με τη διεύθυνση του νοσοκομείου «Α. Συγγρός»). Στράφηκε στη μόδα μετά από σπουδές σε Λονδίνο και Μιλάνο αλλά και θητεία στο Historical Archive της Gucci, σε προώθηση brands και συνεργασίες ενδυματολογικής επιμέλειας στην τηλεόραση.

Οι τσάντες Park House διαθέτουν μια χαρακτηριστική λιτότητα και επιρροές από την τέχνη και την αρχιτεκτονική. Εχουν πλέον γίνει αναγνωρίσιμες με σήμα κατατεθέν μια χαρακτηριστική πλέξη. Είναι χειροποίητες, με ατού τη λειτουργικότητα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες της σύγχρονης, πολυάσχολης γυναίκας. Θα τις βρείτε σε Αθήνα, Πάτρα και σε άλλα μέρη της Ελλάδας καθώς διαθέτουν πια πιστό κοινό, διατηρώντας προσιτές τιμές.

Κατά τη Vogue, η Park House για το χειμώνα 2023- 2024 παρουσιάζει «συλλογή από τσάντες που θα γίνει το απόλυτο must-have της νέας σεζόν».

Όπως δηλωσαν οι founders «Γι’ αυτή την κολεξιόν, εμπνευστήκαμε από τα χρώματα που φανερώνουν τα στοιχεία της φύσης και της γεύσης αλλά και την επαφή με τις διαφορετικές υφές και αισθήσεις που αναδεικνύουν τη γυναικεία ομορφιά».

Aνακαλύψτε τις πρακτικές day-to-night tote bags, τις statement mini bags, την καινούρια Mini Eclipse, την Petite buggy για τα απολύτως απαραίτητα, αλλά και το statement κομμάτι Mezza Luna.

Τα καθιερωμένα μοντέλα είναι η άνετη και καθημερινή τσάνταItalian Job, η shoulder Toteme και η ευρύχωρη Nest Tote Bag. Πρόκειται άλλωστε για τις «Key bags» του χειμώνα, όπως διαβάσαμε και χαρήκαμε στη Vogue.

 Ειδήσεις Τώρα

«Χαμός» με το white shirting: Το λευκό πουκάμισο γίνεται το απαραίτητο passpartout του χειμώνα

Τηλεθέαση: Ο Γιατρός και η Μάγισσα κέρδισαν το δυναμικό κοινό

«Οι νύχτες που έγιναν μεσημέρια»: Η Μαρινέλλα μιλάει για τη Μαρινέλλα στο Γιάννη Ξανθούλη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View