Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τιμοτέ Σαλαμέ: Προτείνει ροζ βελούδινο κοστούμι και περιδέραιο στους κυρίους για τα Χριστούγεννα

Τιμοτέ Σαλαμέ: Προτείνει ροζ βελούδινο κ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Super stylish 27χρονος star στην παγκόσμια πρεμιέρα του «Wonka» στο Λονδίνο, διαβάστε λεπτομέρειες

Εχει συνδέσει το όνομά του με σημαντικές σινεφίλ παραγωγές και ένα κατάδικό του ανδρόγυνο ντύσιμο. Το οποίο του πάει πολύ!

O 27χρονος νεουορκέζος ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ, με τις γαλλικές ρίζες, έχει αποσπάσει από πολύ νεαρή ηλικία υποψηφιότητες για Οσκαρ, Χρυσές Σφαίρες και Bafta ενώ έχει ανακηρυχθεί style icon. To τελευταίο διάστημα βγαίνει ραντεβού με την πάμπλουτη Κάιλι Τζένερ, που σκίζει στη βιομηχανία της ομορφιάς και συνεχίζει να απασχολεί με την γκαρνταρόμπα του. Τελευταία αφορμή η παγκόσμια πρεμιέρα της παραμυθένιας ταινίας «Wonka» στο Λονδίνο. Εμφανίστηκε με στενό κοστούμι από ροζ βελούδο χωρίς πουκάμισο από μέσα και ένα εκθαμβωτικό περιδέραιο!

Συγκεκριμένα, το outfit «κλάπηκε» από τη γυναικεία collection του Tom Ford για την επόμενη άνοιξη 2024 και έκανε αμέσως εντύπωση λόγω χρώματος, καθώς συνήθως οι κύριοι επιλέγουν βελουδένια κοστούμια σε μαύρο, μπλε, καφέ… Όμως το magenta pink ταίριαξε πολύ με τη θεματική της ταινίας και το διάκοσμο στο red carpet. Το γυμνό του στέρνο και οι Chelsea boots απογείωσαν την αντισυμβατική αισθητική του look. Ο Σαλαμέ πόζαρε ανάμεσα σε χριστουγεννιάτικες μπάλες και πελώρια ζαχαρωτά. Στο πλάι του οι διάσημοι συμπρωταγωνιστές του Ρόουαν Ατκινσον, Σάλι Χόκινς, Ολίβια Κόλμαν, Χιου Γραντ κ.α.

Σύμφωνα με κορυφαία περιοδικά μόδας, το στοιχείο που επίσης έκανε τη διαφορά ήταν το κολιέ. Μιλάμε για μια custom made δημιουργία Cartier, πρωτόφαντη σχεδιαστικά, καθώς ο οίκος συνεργάστηκε με τον πρωταγωνιστή για να την υλοποίησή του. Οι πολύχρωμες πολύτιμες πέτρες που άστραψαν στο λαιμό του Σαλαμέ πλησίαζαν τις 1000, ενώ χρειάστηκαν 450 ώρες για να φτιαχτεί! Ο ίδιος ανέφερε στη Vogue «πως αυτό ξεπέρασε ότι μπορούσε να ονειρευτεί». Για το μοναδικό αυτό κόσμημα δούλεψε μαζί με την Marie-Laure Cérède, creative director του brand.

Θυμίζουμε ότι το «Wonka» θα ξεκινήσει να παίζεται στα σινεμά μέσα Δεκεμβρίου και αναμένεται πολύ πολύ χριστουγεννιάτικο, σε Broadway style. Πρόκειται για prequel της επιτυχίας «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας» με το Τζόνι Ντεπ και αναφέρεται στα νεανικά χρόνια του εκκεντρικού Γουίλι Γουάνκα και στις περιπέτειές του, πριν ανοίξει το εργοστάσιο.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View