Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

The Crown- Λος Αντζελες: Η αξεπέραστη γοητεία του little black dress από την Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι

The Crown- Λος Αντζελες: Η αξεπέραστη γο...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η πανύψηλη, τηλεοπτική Lady D ξεχώρισε με φόρεμα Bottega Veneta και αγγελικό beauty look

Ζάλισε τα φλας η 33χρονη, πανύψηλη Αυστραλή ηθοποιός Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι. Με ψιλόλιγνη φιγούρα 1.88 εκατοστών και ξανθά, μακριά μαλλιά που φάνταζαν μεταξένια, έκλεψε την παράσταση στο Regency Village Theatre του Λος Αντζελες. Βέβαια, συγκεντρώθηκαν εκεί όλοι οι βασικοί πρωταγωνιστές του έκτου και τελευταίου κύκλου επεισοδίων της πολυβραβευμένης, ιστορικής σειράς «The Crown – Το Στέμμα», με τη βρετανική βασιλική οικογένεια στο επίκεντρο.

Όμως εκείνη, ήταν που ξεσήκωσε δικαιολογημένα το ενδιαφέρον των διεθνών media. Με ένα υποδειγματικής ραφής φόρεμα του ιταλικού οίκου Bottega Veneta δικαίωσε τη διαχρονική γοητεία του little black dress. Στο ραφινάτο μήκος του long midi ήταν μια εκσυγχρονισμένη εκδοχή του bustier pin up style. To μακιγιάζ σε nude τόνους ήταν σχεδόν αόρατο, απουσίαζαν τα θεαματικά κοσμήματα και μοναδικό αξεσουάρ ήταν οι κομψές, ψηλοτάκουνες γόβες Manolo Blahnik με διάφανο καλσόν Calzedonia.

Θυμίζουμε πως για πρώτη φορά θα έχουμε δυο μοιρασμένες μεταδόσεις. Το πρώτο κομμάτι του σήριαλ θα ξεκινήσει Πέμπτη 16 Νοεμβρίου και το δεύτερο Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου. Η Ντεμπίκι συνεχίζει να πρωτοστατεί στο ρόλο της πριγκίπισσας Νταιάνα. Πλάι της παίζουν οι  Χαλίντ Αμπντάλα, Τζόναθαν Πράις,Μέγκ Μπέλαμι, Εντ Μακβέι, Λούθερ Φορντ, Ρούφους Κάμπα, Φλιν Εντουαρντς, οι οποίοι και περπάτησαν στο κόκκινο χαλί.

Τα επερχόμενα επεισόδια θα καλύψουν το θανατηφόρο αυτοκινητικό δυστύχημα το 1997 στο Παρίσι, ενώ θα εστιάσουν στον οδηγό και επικεφαλής της ασφάλειας στο ξενοδοχείο Ritz Χένρι Πολ όπως και στον σύντροφο της πριγκίπισσας Ντόντι Φαγιέντ. θα δούμε την 11η Σεπτεμβρίου, το πρώτο έτος του Γουίλιαμ στο κολέγιο, το Χρυσό Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ και τους θανάτους της πριγκίπισσας Μαργαρίτας και της βασιλομήτορος.

Επίσης, η υπόθεση θα εστιάσει στην πρωθυπουργία του Τόνι Μπλερ και το πρώιμο στάδιο στη σχέση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον. Ανυπομονούμε! 

 Ειδήσεις Τώρα

Ανήμερα Αγίου Ανδρέα η «Φόνισσα» στα σινεμά, «στοιχειώνει» η Καραμπέτη, παίζει με το βλέμμα!

Backstage στιγμιότυπα από το bridal αφιέρωμα του TheBest Magazine στην Αγγλικανική Εκκλησία

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο της Ηρώων Πολυτεχνείου - Κατέληξε ο νεαρός μετά την πρόσκρουση του Ι.Χ. σε κολώνα

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View