Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Νέα Υόρκη: Louis Vuitton diva η Εμμα Στόουν στο πλευρό του Γιώργου Λάνθιμου

Νέα Υόρκη: Louis Vuitton diva η Εμμα Στό...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στρώθηκε το κόκκινο χαλί για την πρεμιέρα της ταινίας «Poor Things» του Ελληνα σκηνοθέτη στην Αμερική

Με διάτρητο, κίτρινο φόρεμα Louis Vuitton που έδειχνε από μέσα το κορμί της εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, η πρωταγωνίστρια Εμμα Στόουν.

Η 35χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, που έχει κατακτήσει Οσκαρ, τίμησε το ρόλο της ως ambassador του γαλλικού κολοσσού, έχοντας επιστρέψει στο φυσικό, κόκκινο χρώμα των μαλλιών της. Πολύ χαμογελαστή, φορούσε στο λαιμό μια αστραφτερή μπουτονιέρα, αναδεικνύοντας το trend των rosettes που είναι πολύ δημοφιλές τη σαιζόν που διανύουμε.

Μάργκαρετ Κουάλει και Τέιλορ Σουίφτ παρέστησαν επίσης στην εκδήλωση, ντυμένες στα μαύρα. 

Το «Poor Things» που είναι μια παράξενη ταινία για τη γυναικεία ανεξαρτησία και το σεξ, ξεκινάει σύντομα την πορεία του στα σινεμά ενώ ήδη έχει διακριθεί στη Βενετία. Όπως έχει δηλώσει ο ίδιος ο Λάνθιμος για το φιλμ «Ο τρόπος που μιλάμε για την ελευθερία και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, και τη σχέση μεταξύ ανδρών και γυναικών, είναι πολύ σύγχρονος».  Ο Ελληνας κινηματογραφιστής έχει πλέον εξοικειωθεί με το Χολιγουντ επιβάλλοντας το style «του αλλόκοτου» στη μεγάλη οθόνη. 

Μιλάμε για μια μοντέρνα διασκευή του μύθου του Φρανκενστάιν βασισμένη στο ομότιτλο βραβευμένο βιβλίο του Αϊσντερ Γκρέι (Alistair Gray) που κυκλοφόρησε το 1992 και ακολουθεί την Μπέλα, μια όμορφη νεαρή η οποία αυτοκτονεί για να ξεφύγει από τον βίαιο άντρα της. Την επαναφέρει στη ζωή ένας εκκεντρικός αλλά ιδιοφυής επιστήμονας, ο Γκόντγουιν Μπάξτερ, δίνοντάς της, ωστόσο, το μυαλό ενός μωρού. Διψασμένη να μάθει τον κόσμο το σκάει με τον Ντάνκαν Γουέντερμπερν, έναν ικανό και με αμβλυμμένη ηθική δικηγόρο, σε μια περιπέτεια περιπλάνησης σε όλες τις ηπείρους. Πλάι στην Εμμα Στόουν παίζουν οι Μαρκ Ράφαλο,  Ουίλεμ Νταφόε, Ραμού Γιούσεφ κ.α. Στη χώρα μας αναμένεται να βγει στα σινεμά σύντομα. 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View