Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Τime: Οχι άλλο ανδρικό εξώφυλλο, «Πρόσωπο της χρονιάς» το φωτεινό φαινόμενο Τέιλορ Σουίφτ

Τime: Οχι άλλο ανδρικό εξώφυλλο, «Πρόσωπ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Eκτόπισε τον Κάρολο, την Barbie, τον Πούτιν… «δινοντας αξία στις συστηματικά υποτιμημένες γυναίκες»

Ενας ακόμα θρίαμβος για την 33χρονη τραγουδοποιό, ερμηνεύτρια, μουσική παραγωγό, σκηνοθέτη, ηθοποιό και επιχειρηματία Τέιλορ Σουίφτ:

Στις 23 Δεκεμβρίου κυκλοφορεί το περιοδικό Time με τριπλό εξώφυλλο που την ανακηρύσσει «Πρόσωπο της χρονιάς»! Η κορυφαία καλλιτέχνιδα του Spotify για το 2023 και κάτοχος 12 βραβείων Grammy, θεωρείται η απόλυτη ενσάρκωση του «αμερικάνικου ονείρου».

Είναι η δεύτερη πλουσιότερη ντίβα μετά τη Ριάνα καθώς η φετινή θεαματική της περιοδεία «Eras Tour» την έκανε δισεκατομμυριούχο. Η ιστορία της, καθώς ήξερε τι ήθελε να γίνει από έφηβη, μεγαλώνοντας σε φάρμα χριστουγεννιάτικων δέντρων κοντά στο Γουαϊομίσινγκ της Πενσιλβάνια, διδάσκεται ως πανεπιστημιακό μάθημα περί ψυχολογίας και επιχειρηματικότητας.

 «Κανείς άλλος στον πλανήτη σήμερα δεν μπορεί να συγκινήσει τόσους πολλούς ανθρώπους… Μεγάλο μέρος αυτού που επιτέλεσε η Swift το 2023 είναι απροσμέτρητο. Υποσχέθηκε να δώσει αξία στα όνειρα, στα αισθήματα και τις εμπειρίες των ανθρώπων, ιδιαίτερα των γυναικών που αισθάνονται παραμελημένες και συστηματικά υποτιμημένες» δήλωσε ο διευθυντής σύνταξης του Time, Sam Jacobs.

Θυμίζουμε πάντως ότι η πολυτάλαντη super star είχε ξαναγίνει εξώφυλλο του ιστορικού περιοδικού το 2017, σπάζοντας μια παράδοση με προτίμηση στους άνδρες. Συνήθως επιλέγονταν ειδικά για τον τίτλο «Πρόσωπο της Χρονιάς» παγκόσμιοι ηγέτες και CEOs, Πριν από το 1999, μόνο τρεις γυναίκες επικρατήσει, η Wallis Simpson το 1936, η βασίλισσα Ελισάβετ II (1952) και η Corazon Aquino το 1986.

Φέτος, η Τέιλορ Σουίφτ είχε να αντιμετωπίσει φιναλίστ όπως τον βασιλιά της Βρετανίας Κάρολο Γ', τον πρόεδρο της Κίνας Σι Τζινπίνγκ, τους απεργούς ηθοποιούς και συγγραφείς του Χόλιγουντ, τον διευθύνοντα σύμβουλο της OpenAI Σαμ Άλτμαν, τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ Τζερόμ Πάουελ, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ακόμα και τη Barbie. Όμως νίκησε. Πάλι.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View