Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλώς ήρθατε στην πόλη Τέιλορ Σουίφτ: Πολιτεία της Αμερικής πήρε το όνομά της

Καλώς ήρθατε στην πόλη Τέιλορ Σουίφτ: Πο...

Η περιοδεία της τραγουδίστριας ξεκινά το Σάββατο από την Αριζόνα

Η πόλη Γκλέντεϊλ (Glendale) στην Αριζόνα τιμά την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ (Taylor Swift). Με απόφαση του δημάρχου της πόλης, Τζέρι Βάιερς (Jerry Weiers), η πόλη μετονομάζεται προσωρινά σε «Σουίφτ», καθώς η ίδια ξεκινά την περιοδεία της The Eras Tour από τη συγκεκριμένη πόλη, αυτό το Σαββατοκύριακο.

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο «State Farm Stadium» και η νέα ονομασία της πόλης θα διατηρηθεί κατά τη διάρκεια των δύο συναυλιών της στις 17 και 18 Μαρτίου.

«Δεν υπάρχει λόγος ‘’να είμαστε ήρεμοι’’. Είμαστε ‘’ατρόμητοι’’ και κάνουμε κάτι εξαιρετικά ασυνήθιστο, για να γιορτάσουμε το γεγονός ότι οι συναυλίες της Τέιλορ ξεκινούν ακριβώς από εδώ!», δήλωσε ενθουσιασμένος ο δήμαρχος της πόλης, κάνοντας λογοπαίγνιο με τους τίτλους των τραγουδιών της Σουίφτ.

«Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μία από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Έτσι, γράφουμε τη δική μας ‘’ιστορία αγάπης’’ γι΄αυτήν και υποδεχόμαστε κάθε θαυμαστή της με ‘’στυλ’’!», συνέχισε, προσθέτοντας κι άλλους τίτλους τραγουδιών της στην ομιλία του.

Σύμφωνα με το Billboard, η ποπ τραγουδίστρια Γκέιλ (GAYLE) μαζί με τους Paramore θα συνοδεύσουν την Τέιλορ Σουίφτ στις συναυλίες της στην Αριζόνα. Στη συνέχεια η περιοδεία θα συνεχιστεί, μεταξύ άλλων, στο Λας Βέγκας, το ‘Αρλινγκτον και το Χιούστον του Τέξας, την Τάμπα της Φλόριντα και την Ατλάντα. Το «The Eras Tour» θα oλοκληρωθεί τον Αύγουστο και θα γυρίσει τις περισσότερες πολιτείες της Αμερικής.

Σύμφωνα με την ίδια, θα ανακοινωθούν σύντομα οι ημερομηνίες για την παγκόσμια περιοδεία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight