Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τέιλορ Σουίφτ: Θριάμβευσε στο Ντίσελντορφ φορώντας see through και λάμψεις του David Koma

Τέιλορ Σουίφτ: Θριάμβευσε στο Ντίσελντορ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η αμερικανίδα super star ήταν η αδιαμφισβήτητη βασίλισσα στα ευρωπαικά μουσικά βραβεία EMAS στα 32 της χρόνια

To γεωργιανό designer με έδρα το Λονδίνο, David Koma, μετρ των sexy & glam dresses, εμπιστεύθηκε η 32χρονη τραγουδοποιός Τέιλορ Σουίφτ για την επανεμφάνισή της στα ευρωπαικά μουσικά βραβεία EMAS στο Ντίσελντoρφ όπου και ανακηρύχθηκε η μεγάλη θριαμβεύτρια της απονομής. To φαινόμενο από την Πενσυλβάνια – συνθέτης, τραγουδίστρια, performer, παραγωγός- που έχει «σαρώσει» τις σημαντικότερες διεθνείς διακρίσεις τα τελευταία χρόνια ενώ συγκαταλέγεται στους εμπορικότερους μουσικούς όλων των εποχών με 200 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, ντύθηκε με λάμψη και sea through.

Στο κόκκινο χαλί φόρεσε αρχικά ένα φόρεμα που συνδύαζε μαύρο κορμάκι με τιράντες και δικτυωτή, αποκαλυπτική φούστα με  μεγάλα πράσινα πετράδια, αναδεικνύοντας σχεδόν γυμνά τα ψηλά της πόδια. Κοσμήματα των περιζήτητων brands Anita Ko, Delfina Delettrez, Repossi και Djula, το αγαπημένο της κόκκινο κραγιόν και σανδάλια Giuseppe Zanotti ολοκλήρωσαν το look.

Η Τέιλορ στη δεύτερη εμφάνισή της επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε polo style με ασημένια κεντήματα πανηγυρίζοντας τέσσερα βραβεία - καλύτερου καλλιτέχνη, καλύτερου βίντεο,  καλύτερου pop και κορυφαίου βίντεο μεγάλου μήκους για το «All Too Well».

Τίμησε πάντως το event μετά από δέκα χρόνια απουσίας. Η Νίκι Μινάζ ήταν η δεύτερη  νικήτρια της βραδιάς, αφού κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Hip-Hop και Καλύτερου Τραγουδιού για το Super Freaky Girl, ενώ ο Harry Styles, απέσπασε τελικά μόνο το βραβείο Καλύτερου Live. Στη σκηνή ανέβηκαν και οι Ουκρανοί και φετινοί νικητές της Eurovision, Kalush Orchestra.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View