Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

«Δε νιώθω επιθυμητή. Με ελκύουν σωματικά αλλά και με φοβίζουν οι γυναίκες…»

 «Δε νιώθω επιθυμητή. Με ελκύουν σωματικ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Διεθνές σούσουρο με τις τελευταίες, εξομολογητικές δηλώσεις της Μπίλι Αιλις στο Variety

Η 21χρονη καλιφορνέζα τραγουδίστρια Μπίλι Αιλις, είδωλο του νεαρόκοσμου και συνδεδεμένη στυλιστικά με τα oversized logo ρούχα, είναι φρεσκοχωρισμένη και έκανε αποκαλύψεις στο περιοδικό Variety.

Οσα είπε, αν και πάντα είχε δίπλα της άνδρες συντρόφους, πολυσυζητήθηκαν καθώς εκπροσωπούν μια νέα γενιά, πιο ανοιχτή στην αναζήτηση της σεξουαλικότητας. Πολύ συχνά η εμφάνιση της πολυβραβευμένης performer και hitmaker γίνεται αντικείμενο σχολιασμού οπότε θέλησε να «εξηγηθεί».

«Το γεγονός ότι δεν με ένοιαξε ποτέ το αν θα είμαι σεξουαλική ή όχι ίσως έχει να κάνει με το ότι δεν αισθάνθηκα ποτέ ποθητή. Δεν ένιωσα ποτέ γυναίκα. Δεν ένιωσα ποτέ θηλυκή. Πρέπει να πείσω τον εαυτό μου ότι είμαι, ας πούμε, ένα ωραίο κορίτσι. Αναγνωρίζω τον εαυτό μου ως γυναίκα αλλά δεν ένιωσα ποτέ έτσι».

Αναφέρθηκε όμως και στις γυναίκες γύρω της: «Δεν ένιωθα ότι μπορούσα να ταυτιστώ με άλλα κορίτσια. Τα αγαπώ πολύ. Ως ανθρώπους. Με ελκύουν ως άνθρωποι. Και γενικά. Σήμερα έχω στενές σχέσεις με γυναίκες, με φίλες μου, με την οικογένειά μου. Με ελκύουν σωματικά αλλά ταυτόχρονα με τρομάζουν με την ομορφιά και την παρουσία τους».

Μίλησε και για το ντύσιμό της:

«Δεν προσπαθούσα να αποφύγω να με δουν οι άλλοι σαν σεξουαλικό αντικείμενα. Δεν ήθελα να έχουν πρόσβαση στο σώμα μου, ακόμα και οπτική πρόσβαση. Δεν ένιωθα αρκετά δυνατή και ασφαλής για να το δείξω. Αν το είχα δείξει τότε, δεν θα άντεχα τα σχόλια των άλλων.

Το στήθος μου είναι μεγάλο. Από τα 9 μου χρόνια, απλά έτσι είμαι, έτσι δείχνω. Φοράς κάτι αποκαλυπτικό και όλοι είναι σε φάση, α, δεν ήθελες να σε αντιμετωπίσουν σαν σεξουαλικό αντικείμενο;» 

 Ειδήσεις Τώρα

Αναπάντεχος Jacquemus: Ανοιξε κατάστημα με όψη κατάλευκης τσάντας- γίγαντα στη Σεούλ

Artist’s Books: Ο Γιάννης Ψυχοπαίδης ως εικονογράφος στη γκαλερί της Ελληνοαμερικανικής Ενωσης

Ανήμερα Αγίου Ανδρέα η «Φόνισσα» στα σινεμά, «στοιχειώνει» η Καραμπέτη, παίζει με το βλέμμα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View