Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Gucci: Η πρώτη «ηθική» Horsebit bag 1955 με τη φανατική vegan Μπίλι Άιλις

Gucci: Η πρώτη «ηθική» Horsebit bag 1955...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η 21χρονη καλιφορνέζα τραγουδίστρια και super star πρεσβεύει μόδα με περιβαλλοντικές ανησυχίες

Ο διάσημος ιταλικός οίκος Gucci  ενσωματώνει πλέον καινοτόμες τεχνικές στις συλλογές του, ενθαρρύνοντας το κοινό του να συμβάλει στην προστασία του πλανήτη.

Ταυτόχρονα, ενισχύει τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Support+Feed, που αγωνίζεται κόντρα στην κλιματική αλλαγή και την επισιτιστική ανασφάλεια. Πρέσβειρα αυτού του νέου, ευαισθητοποιημένου περιβαλλοντικά προφίλ χρίστηκε η αμερικανίδα τραγουδίστρια Μπίλι Αιλις η οποία έχει συνδέσει πολύκροτες εμφανίσεις της με το label ενώ είναι φανατική vegan από 12 ετών. Συγκεκριμένα, λανσάρει σε ειδική καμπάνια  τη καινούρια μορφή της ιστορικής τσάντας Horsebit 1955. Είναι άλλωστε το statement αξεσουάρ του φετινού χειμώνα και πρωταγωνιστεί στις ωραιότερες Gucci βιτρίνες του πλανήτη.

H Mπίλι Αιλις επανασυστήνει το iconic αξεσουάρ σε ασύμμετρο σχήμα, με το animal-free υλικό Demetra, που εγγυάται ποιότητα, απαλότητα και ανθεκτικότητα. Η σύνθεση αυτή προέκυψε από 75% πηγές πρώτων υλών φυτικής προέλευσης, μετά από διετή έρευνας και παραγωγή του τεχνικού team του οίκου.  Χαζέψτε λοιπόν εικόνες και βίντεο με την φωνή της Billie, αποτελούν σειρά από κινηματογραφικές βιογραφικές στιγμές με τους ήχους του τραγουδιού της «What Was I Made For?».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View