Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Xάιντι Κλουμ: Δικαίωσε τον τίτλο της βασίλισσας του Halloween ως… παγόνι με ακολουθία

Xάιντι Κλουμ: Δικαίωσε τον τίτλο της βασ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Πρωτοτύπησε ακόμα μια φορά, αγνώριστη και με ομαδικό show, ενώ έντυσε το νεαρό της σύζυγο αβγό

Η 50χρονη γερμανο-αμερικανίδα καλλονή Χάιντι Κλουμ πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο Halloween των celebrities, με εμφανίσεις που κάνουν αίσθηση. Πάντα οι μεταμφιέσεις της στηρίζονται σε ολοκληρωτική μεταμόρφωση τεράστιων απαιτήσεων ενώ περιλαμβάνουν στοιχεία show. Φέτος ξεσήκωσε και πάλι τα περισσότερα δημοσιεύματα, καθώς ενώ οι περισσότεροι stars αντιγράφουν άλλες προσωπικότητες του θεάματος, εκείνη στράφηκε στο ζωικό βασίλειο. Συγκεκριμένα, ντύθηκε παγόνι με μπλε βελουτέ bodysuit ενώ η ακολουθία της παρίστανε τα φτερά της ουράς της!

 Φθάνοντας στο Marquee της Νέας Υόρκης για το καθιερωμένο θεματικό party μαζί με την πολύχρωμη ομάδα της τρέλανε τα φλας. Εκεί ήταν και ο 34χρονος μουσικός σύζυγός της Τομ Κούλιτζ. μέσα σε λευκό κέλυφος καθώς είχε ντυθεί αβγό. Τους πλαισίωσαν η κόρη της Χάιντι, Λένι, σε sexy Disney style και ο δίδυμος αδελφός του Τομ ως unicorn.

Το θεαματικό αυτό αποτέλεσμα χρειάστηκε 6 ώρες προετοιμασίας για μακιγιάζ, μαλλιά, πρόβες και συνεργασία με 10 χορευτές  του Cirque Du Soleil. Όπως ομολόγησε η παρουσιάστρια, παραγωγός και super model σκέφτηκε πολύ την ύπαρξη που θα επιλέξει και τελικά προτίμησε το παγόνι γιατί λατρεύει τον τρόπο που ανοίγουν τα εντυπωσιακά του φτερά.  Στο περιοδικό People δήλωσε μάλιστα «Ήθελα να κάνω ένα κοστούμι με πολλούς, πολλούς ανθρώπους. Ήθελα να έχω ένα σωρό ανθρώπους και να γίνουμε όλοι ένα πράγμα. Και για μένα, στο μυαλό μου, αυτό το ένα πράγμα ήταν το παγόνι». 

Ειδήσεις Τώρα

Eλενα Τοπαλίδου: Η σύζυγος του Νίκου Κουρή και ηθοποιός των Πανθέων στη Phoebe Philo campaign!

Τartan must: Το καρό είναι το κυρίαρχο print του χειμώνα, πως θα το φορέσουμε

Sold out στην Ελλάδα το βιογραφικό βιβλίο του Μάθιου Πέρι με επίκεντρο τον εθισμό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View