Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Eλενα Τοπαλίδου: Η σύζυγος του Νίκου Κουρή και ηθοποιός των Πανθέων στη Phoebe Philo campaign!

Eλενα Τοπαλίδου: Η σύζυγος του Νίκου Κου...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μια Ελληνίδα έκανε την έκπληξη διαφημίζοντας το πολυαναμενόμενο brand μιας κορυφαίας προσωπικότητας της παγκόσμιας μόδας

Eνα μεγάλο fashion όνομα που ανέδειξε το μινιμαλισμό και την ήσυχη πολυτέλεια εδώ και αρκετά χρόνια- πριν ακόμα εξελιχθούν σε σημερινά κυρίαρχα trends- κάνει πολυσυζητημένο comeback και ανάμεσα στις μούσες της συγκαταλέγεται μια Ελληνίδα: Η χορεύτρια και ηθοποιός Ελενα Τοπαλίδου, που παρακολουθούμε καθημερινά στη σειρά εποχής «Πανθέοι» στον αινιγματικό ρόλο της δασκάλας και είναι σύζυγος του γοητευτικού πρωταγωνιστή Νίκου Κουρή, ποζάρει για την καμπάνια της Pheobe Philo. Η βρετανίδα δημιουργός που καθιερώθηκε από τη θητεία της στον οίκο Chloe την παρουσιάζει άβαφη, με λευκό πουκάμισο και λιτό μαύρο παλτό. Με λεπτεπίλεπτη φιγούρα εκπροσωπεί τη φυσική ομορφιά δίχως φιοριτούρες.

 

Η πρώτη συλλογή του νέου label της Philo δεν μπορεί παρά να αντιπροσωπεύει τις αισθητικές της αρχές.  Πιστή στα diverse πρότυπα,  επιλέγει πρόσωπα που ταιριάζουν με τις  καθαρές γραμμές και την ουδέτερη χρωματική παλέτα, τα οποία «φωτίζει» με δέρμα, παγιέτες και μαλλιαρές υφές. Γεννημένη στο Harrow της Αγγλίας, είναι η μεγαλύτερη κόρη ενός τοπογράφου και μιας γραφίστριας, με σπουδές στο  Central Saint Martins. Εγινε αρχικά η πρώτη βοηθός της Stella McCartney στην Chloé το 1997, την οποία και διαδέχθηκε στην καλλιτεχνική διεύθυνση, πριν μετακομίσει στον οίκο Celine για μια άκρως επιδραστική δεκαετία. Το style της αγαπήθηκε τόσο, ώστε θεωρούνταν brandname πριν ακόμα αποκτήσει τη δική της ομώνυμη, ανεξάρτητη μάρκα. Λέγεται πως πολλοί fashionistas αναζητούσαν κομμάτια με την υπογραφή της για χρόνια, αν και είχε αποσυρθεί λόγω μητρικών καθηκόντων.

Οι οπαδοί της ονομάζονται «Philophiles» και έχουν ενθουσιαστεί με την πρώτη συλλογή των 150 looks. Διατίθενται από το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα σε Ηνωμένο Βασίλειο, ΗΠΑ και Ευρώπη με κεντρική ambassador το μοντέλο Daria Werbowy, που ταυτίστηκε με τις καμπάνιες Céline επί Philo. Για ρίξτε μια ματιά. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View